Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem ] Ciągłe błedy z mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki format ... Z MPC coś się dzieje a dokładniej z serwerem na którym jest. Format w tym przypadku nic nie pomoże i jak masz takie głupoty pisać to lepiej nic nie pisz.

bdccLsFwED.png

Opublikowano

No prawda ja też tak mam i myślałem że to tylko u mnie :)

Wie ktoś może kiedy te "problemy" zostaną naprawione? :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Z tego co widzę to baza MySQL się sypie.... I teraz wszyscy tak mają..... I nic na to nie poradzimy.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

No ale ile może mieć problemy... popatrz, że na facebooku też siedzi miliard albo i wiecej osób a działa w 0,5sekundy.

MPc dzisiaj 90% czasu nie działało

keracz-sygna.png

Opublikowano

@UP

jezu.... Zlituj się... A czy MPC ma taki sam Serwer jak facebook ?? A czy serwer MPC stoi w tej samej serwerowni i czy MPC ma kilka tysięcy Serwerów czy jeden???

No właśnie MPC ma tylko jeden serwer a FACEbook ma ich tysiące na każdy region... I facebook ma kupę kasy a Kokosz raczej jeszcze w Totka nie trafił....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jaki format ... Z MPC coś się dzieje a dokładniej z serwerem na którym jest. Format w tym przypadku nic nie pomoże i jak masz takie głupoty pisać to lepiej nic nie pisz.

453px-You_dont_say.png

szkoda mi takich dzieci, którzy nie potrafią zrozumieć prostej ironii

ps. każdy tak ma

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@UP

Tylko akurat dla mnie to też wcale nie było śmieszne wręcz żałosne... I trochę denerwujące, bo jak można pisać Format kiedy nie działa jakaś strona WWW.... Czysty Spam zresztą Raport dałem od razu po przeczytaniu posta.

Opublikowano

Z tego co widzę to baza MySQL się sypie.... I teraz wszyscy tak mają..... I nic na to nie poradzimy.

kazdy.....................tak.............................ma...................................niedlugo................wszystko............................wroci.........................do...........................normy

Opublikowano

Próbuj wbijać na MPCforum.pl , tamc zasami z lagami ale da się przeglądać :)

To są efekty ataków ddos :)

Nie tylko. Jak wprowadzają coś nowego to musi być przerwa :)

Oprócz tego mpc.eu to mpc.pl w ramce więc nie ma różnicy za bardzo :)

Wina lezy po stronie mpc T_T. Forbidden = zakazany.

czyli serwer Cie nie chce wpuścić, więc jak to moze byc cos z twoim piecykiem?:<

Kokosz się bawi permisją, zabezpiecza i uaktualnia.

Forbidden to raczej nie jest efekt ataku DDoS :rolleyes:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

ale wy robicie drame .. wiecie czemu tak jest? bo admin chce zebyscie czasem wyszli z domu a nie tylko siedzieli i spamowali postami -.- ...

/odkop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...