Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DPS , pvp ? pare pytań

spony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

zrobilem swoja pierwsza postac flyier / fire / brawling - ten zestaw mi się podoba.

Potem sobie zdałem sprawe, ze robiłem tanka wiec zmieniłem moce. Teraz mam takie:

meteor,fiery weapon, lasso z iconic powers, a potem 3 czary leczące: consume objects, reignition i stoke flames.

bardzo fajnie sie to zaczeło sprawdzać w potyczkach z villains w miescie - czasem walka z jednym przeciwnikiem trwała dość długo. Jednak na arenach PVP jestem bardzo słaby

albo nie umiem grać (co bardzo prawdopodobne) albo mam za słaby gear - dopiero zbieram na T1 albo musze inaczej dobrać moce - teraz chciałem byc DPS a nie tank stąd taki dobór czarów - meteor do podpalenia i fiery weapon a potem heal w czasie walki.

jakieś sugestie ? dopiero powoli zaczynam ogarniać te gre.

Opublikowano

a da sie zrobic dobrego DPS z brawlingiem ?

teraz uzywam tylko meteora i fiery weapon i tylko czasem reignition - przerzuciłem sie na bow i biore ze wszystkich broni + % crit chance i dmg jak przeczytałem w jakims poradniku - zauwazylem ze luk chyba wali czesciej ale mniej (czasem crit po 40 czasem po 90 ) i efekt jest bardzo podobny jak wczesniej - czyli T1 az tak bardzo zmieni sytuacje ?

teraz rzucam te dwie moce potem odlatuje w gore i spamuje prawym z luku - czasem robie kombo lewy tap, lewy hold (dwa ciosy) i prawy hold (grad strzal ). to dorba taktyka na bow ? jak ktos ma kolo 30 % hp to rzucam snuf out czy cos takiego i leci dmg za 2000 :D

i pytanie ile T mozna miec przy grze za free ? T2 , T3 ? i czy fajna jest light albo tarcza z DLC ?

z gory dzieki.

Opublikowano

Jeżeli myślisz nad DPS to zalecam bow, jest to aktualnie najlepsza broń dla tej roli, w dodatku jest dystansowa przez co trudniej paść na instancjach. Sam mam free acc. i od kilku miesięcy mam skompletowany set Avatar Bombardier (T2) teraz zbieram na T3v2 ale za odznaki taktyki. T3.v1 jest dla tych co mają DLC Co do łuku polecam stać z góry i najprościej 3x tap i hold. Czy moce są ''fajnie'' ty dobierasz sam co lubisz i jaką rolę wolisz, praktycznie każda moc jest na tym samym poziomie tyle że te z DLC bardziej widowiskowe. Aby mieć tarczę nie trzeba mieć DLC, to po prostu nowa broń dla każdego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...