Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] gra nie chodzi

BryhuQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś jednym z wielu ludzi, którzy mają problem z uruchomieniem Battlefield 3, z powodu:

"Nie można uruchomić gry Battlefield 3 TM. Upewnij się czy gra została zainstalowana poprawnie i spróbuj ponownie"

lub innego?

Ten sposób działa także na wiele innych sposobów, i jest poświęcony dla ludzi, którzy mają problem z włączeniem gry.

Co należy zrobić?

Rozwiązanie jest proste, i skuteczne.

Najpierw usuń całkowicie Origin ze swojego komputera.

Następnie wejdź link podany poniżej, i ściagnij program.

Link:

xxx

Jeśli nie działa, spróbuj tego:

xxx

Czym się różni ta wersja Origin, od innej?

Jest ona poświęcona dla ludzi z problemami, związanymi z uruchomieniem gry. Nie wiem co dokładnie zostało zmienione, ale u mnie ten sposób jak najbardziej działa.

Zainstaluj program.

Pamiętaj o tym, że jeżeli Origin zaproponuje aktualizacje (update) Origin, to nie zgadzaj się.

To wszystko! Gra powinna już działać normalnie!

Opublikowano

Po pierwsze skopiowane i nawet nie dałeś źródła, po drugie wygląda to chujowo, po trzecie brak skanu oraz link do adfly, po czwarte jak to ma niby działać ?? Po piąte wolę zrobić format niż obawiać się utraty konta... No trzeba być utalentowanym debilem aby zrobić tak "cudowne" dzieło jak twoje. Osobiście odradzam takich działań bo możecie stracić konto...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...