Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gra

BodyWolf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z grą Smite. Na początku wszystko pięknie działało, zagrałem sobie 3 razy i wyłączyłem grę. Później zorientowałem się że gra mi się nie zainstalowała w folderze tylko w całości była rozrzucona po całym dysku, więc zrobiłem folder i przeniosłem tam wszystkie pliki gry.Później chciałem sobie znowu pograć lecz wywalił mi error przy włączaniu launchera że Unable to connect HiRez coś tam (zaponiałem zrobić screena sorki). No więc myślałem że sobie zrobie re-installa a tu dupa. Przy instalowaniu gdy się wybiera jaką chce się mieć gre, nie mam Smite , jest tylko Global Agenda i Tribes: Ascend

beztytuudfas.png

Prosze pomóżcie mi :(

esar.png
Opublikowano

Było już parę tematów na ten temat... Wystarczy użyć magicznej opcji szukaj :)

Co do tematu to po usuwaj wszelkie wpisy w rejestrze lub bardziej drastyczna opcja, format.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Było już parę tematów na ten temat... Wystarczy użyć magicznej opcji szukaj :)

Co do tematu to po usuwaj wszelkie wpisy w rejestrze lub bardziej drastyczna opcja, format.

STARY KOCHAM CIE USUNĄŁEM WSZYSTKIE PLIKI ZWIĄZANE ZE SMITE W REJESTRZE I MOGĘ ZAINSTALOWAĆ NA NOWO !!!!!!!!!!! :)

esar.png
Opublikowano

Cieszę się, że mogłem Ci pomóc :) Według mnie autorzy tej gry powinni popracować nad stabilnością jej.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...