Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny [3D]

MORPHEUS09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna strona. Wielu na niej skorzysta.

Edit. Czasami są drobne nie dociągnięcia generowania skina, np. Master Yi Łowca Głów. (Rozmazana skórka). Ale pozostałe chyba są OK.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

@up wtf?

Tutaj masz zobaczyć jak skin wygląda, jak wygląda atak, bieg itp o_O to nie jest ściaganie skinów.

Gold Member

nvm

Opublikowano

gralfon kompletnie niewiem o co ci chodzi z ściąganiem skinów albo pomyliłeś temat albo powinieneś więcej poświecić czasu na czytanie

[ ze zrozumieniem ] czy ja lub ktoś inny tutaj się z wypowiadających pisał że to strona ze ściąganiem skinów [ N I E ]

więc przeczytaj uważnie poniżej ! !

TEN LINK CO PODAŁEM SŁUŻY DLA TYCH CO CHCĄ KUPIĆ SKINA A NIEWIEDZĄ JAK WYGLĄDA W 3D

Opublikowano

To powiedz mi o co chodziło w wypowiedzi tego wyżej. Bo ja wywnioskowałem iż nikt inny tego nie widzi - oznacza to wgrany na kompa skin -,- może mój mózg jest już przegrzany i wgl, ale ja tak to odebrałem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Tia. Fajnie że lolking się rozwija. Przydatne to bardzo - np.zdążyłęm dzięki temu już jakiś tydzień temu narysować Nocturna ;)

Polecam zajrzeć teraz gdyż władowali skiny które mają nadejść do Malphita alistara i singeda.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Dobre, podrzuć jeszcze z mojego tematu do uzupełnienia.

Jeśli chcesz, a nie chce ci się szukać, to chętnie podrzuce na pw link do niego ;)

Opublikowano

według mnie średnio przydatne ale like poleci bo skorzystam , sprawdzę

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...