Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Twitch - Dla początkujących!

Loczuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli bierzesz Flash + Exhaust na twitcha..to znaczy ze chcesz im isc na linie , domyslam sie ze na bota,powiedz mi ktore aktualnie ad carry cie tam nie pojedzie?

Brawlers gloves na 1lvlu? , blagam cie wbij 30lvl i pograj z junglerami. Zmienisz zdanie.

Executionners calling? Enemy team ma siona/vlad/ww ? Nie? to po co ci to?

Doran's blade by pomogly w lane phase ( ale i tak twitch na lanie to gowno.)

BF Sword kosztuje 1650golda.

Black cleaver???? ten item nie powinnien sie znajdowac w poradniku na ad carry ( chyba ten poradnik jest o ad carry? sam nie wiem)

jesli cos to last whisper.

Runki? crit dmg/crit chance...pls...

poprawne runki na ad carry to

quinty ad

marki ad

seale armor

glyphy mr

ewentualnie mozesz mr/per level

O twojej kolejnosci skilli to juz nie wspomne...

na 8 lvlu W ... EU&NE Style.

Masterki lepiej 21/9/0 bo twitch papier,i na kij nam buff duration? to sie bierze do jungli a ten twitch ma podobno isc na lane.

Opublikowano

1.OK OK OK OK OK

2.OK OK OK OK OK

3.Leze. zamiast pro-gamer mogles naisac pro- gejmer sorki lecz sledze scene league of legends bardzo dlugo,i jeszcze nie wiedzialem twitcha w competitive play. OPSSSSSSSSS.

A te runki twoje to bez komentarza.A jesli zaczoles o pro-gejmerach to powiedz mi czy widziales kogos takiego jak doublelift,chaox,locodoco,nientonsoh,imaqtpie itp itd uzywac takich runek lub grajacych twitchem? (NA COMPETITIVE PLAY)

4.OK OK OK OK OK

5.Te rady moze i sa dla poczatkujacch ale z tym poczatkujacych bedzie gowno jesli na mpcforum beda takie pro poradniki od pro gejmeruf.

(podaj nick? no chyba ze grasz na eune.)

Nie bierz sie za pisanie poradnikow,jesli nie znasz sie na grze/postaci.

Zycze szczescia z brawlers gloves na 1lvl bez potek/ms

na pewno lane twoj.

Opublikowano

Wydales calkiem fajny poradnik dla siebie.

Zadnej krytyki nie przyjmujesz? to zycze powodzenia.

Runy dales najgorsze z mozliwych.

PS.Czekam na nick.

Opublikowano

Poradnik do niczego. Na jungli bez potek nie dasz rady a na bocie KAZDY inny ad carry Cie zje. Kolega up ma rację, jak robić poradnik to przydatny.

Opublikowano

Pomijając, że summoner spelle, build, rozkład skilli, masterki i runy są chujowe, to jest ok, w zasadzie tylko obrazek z Twitchem mi się podoba.

Twitch - JAK GRAĆ - Poradnik:

No a w tym "poradniku" nie widzę jakoś jak nim grać. ;<

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Kolejny "moj" ziom.

Mam nadzieje ze autorowi poradnika da to do przemyslenia.

Bo nawet jesli nie ma ochoty ujrzec krytyki to i tak ja ujrzy.

Opublikowano

A tak poza tym jeśli chciałeś uniknąć krytyki to po co pisałeś ten temat ? Licz się z tym, że jeśli wystawiasz coś na jakimś forum itd. to krytyka zawsze będzie i ma cię ona zmobilizować do pracy, a Ty nie dopuszczasz do siebie tego, że coś mogłeś zrobić źle.

Opublikowano

Hmm, wyjdź autorze tego "poradnika".

1. Twitch na lane to gówno, b. łatwo go pojechać.

2. Jak to kurwa, robisz poradnik i nie przyjmujesz krytyki...

3. Build no comment. Black Cleaver na AD Carry ( Masz iść na bot, czy junngle, bo sam nie wiem? ).

4. Kłócisz się z typkiem, któremu all przyzna racje.

5. Poranik to gówno, powinien wylądować w koszu.

Opublikowano

Jeśli prosisz o lajki to uprzejmie proszę wypierdalaj.

to już jakiś setny poradnik dla początkujących gdzie są: masterki, opis skilli i 5 zdań o innych gównach

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Fatalny build. Z rękawicą na początek daleko nie zajedziesz, jeden przypadkowy gang i cię nie ma. Co do runek nigdy nie byłem zwolennikiem krytyków. Jeśli już to na Gangplanka, ale nie na twitcha! Słabiutki poradnik, w sumie dalej nie wiem nic o grze tą postacią.

Opublikowano

Jak można iść twitchem na lane. Ujdzie nim grać na jungli ale na lini każdy go wpierdala + z takimi masterkami i runkami padasz jak mucha .

Jak masz 30 lvl przez 4 miechy to powinieneś ogarnąć że twitch to gówno na linie + to że build mobafire się kłania od ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...