Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Reset statystyk

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Gracze, którzy posiadają Premium mogą sobię zresetować statystyki, i moje pytanie to w jaki sposób? Jestem graczem konsolowym, PS3 dokładnie. Ok, reset stat, to co nam się zresetuje do zera? Liczba zabójstw, zgonów. Jeszcze coś prócz tego?

Opublikowano

KD Ratio / Celność / Wynik na minute / WL Ratio / Kille / Smierci / HeadShot. Prawie wszystko oprócz lvl'a i broni

Opublikowano

Wszystko zrobisz na battlelogu. Jeżeli do tej pory nie wchodziłeś na niego to teraz będziesz zmuszony. Po zalogowaniu się mailem podanym przy rejestracji na ps3 battlelog poprosi Cię o wpisanie swojego ID konta. Standardowa czynność, wpisz swój nick etc. Będzie to nazwa konta. Następnie wejdź na profil swojej postaci i po prawej stronie kliknij "Zresetuj statystyki".

Opublikowano

Gdy się zalogujesz na Battleloga klikasz na swój nick, następnie powinieneś zauważyć taki o to guziczek: 23123123123q.jpg nad tabelą "Wynik w grze online".

@edit:

Teraz zauważyłem, że on konsolowiec jest. xD

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Wiem, jak się logować na battlelog'a .. Wielokrotnie to robiłem, ale ostatni raz kilka tygodni temu bo nie miałem takiej potrzeby. Chciałem tylko wiedzieć jak mam zresetować statystyki, a nie jak się zalogować. Ale macie like, bo napisaliście jak je zresetować.

Opublikowano

KD Ratio / Celność / Wynik na minute / WL Ratio / Kille / Smierci / HeadShot. Prawie wszystko oprócz lvl'a i broni

Skąd masz takie info? Wystarczy nacisnąć bez obaw przycisk Zresetuj statystyki, a pokaże nam się taka informacja:

statzv.png

Kasują się tylko te 4 statystyki nad przyciskiem resetowania, w statystykach ogólnych nic się nie zmienia.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...