Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] TFC a TF2

adx52x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , co sądzicie o tym , że Team Fortress Classic jest płatne i to dosyć sporo w porównaniu do na przykład Counter Strike 'a Source a Team Fortress 2 jest darmowe ?

Wyrażajcie tutaj opinie na ten temat .

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Ja osobiście nie grałem w TFC i wolę TF2 , jednak ja jestem z tego młodszego pokolenia i nie miałem szansy zagraćwtedy , gdy ta gra była jeszcze na czasie , jednak na pewno Valve włożyło więcej funduszy w produkcję TF2 więc dlaczego sprzedaję grę w którą gra już mniej osób i wymagała mniejszych nakładów a tą drugą udostępnia za darmo ? Co prawda w Team Fortress 2 są te wszystkie itemy , ale ktoś kupuje najczęściej item aby dostać aby dostać premium czyli taki najtańszy . ; )

polaczeniej.png

Opublikowano

Może także dlatego że mniej osób kupiło TFC, TF2 pobiło rekord (chyba 23 miliony) i dzięki temu zrobili ją F2P.

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

Ahhh, ja bosko kiedy osoba która nigdy nie grała w jakąś grę ocenia ją...

Ogarnij się chłopcze, gra ma swoje lata, w tamtych czasach była przełomem i hitem dlatego tyle się płaci, TF2 jest na normalnym poziomie, każda gra online powinna tak wyglądać, a jeśli chce się mieć graczy to lepiej zrobić F2P. Czasy się zmieniają chłopak, gry również i już nie jest hitem dobra grafika, czy spora ilość itemków.

Thats all.

Opublikowano

Pexiak , chyba mnie nie zrozumiałeś , jestem młody , bo mam zaledwie 13 lat i owszem żałuję , że nie mogłem być obecny na świecie gdy produkowano takie gry , a takie gry właśnie szanuję , lecz szczerze wolę gry z lepszą grafiką itp.

Do

DelsmosPL : Czyli TF2 też był płatny ? Nie wiem , bo grałem w tą grę z rok temu z 18 godzin i zamierzam do niej powrócić . ; )

polaczeniej.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...