Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kredyty

EliteChar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że były takie tematy, ale powtórzę :

Mam 8lv (100k do 9) leonova 8 flaxów 3x lf3 full osłony i nie wiem jak mogę szybko zarobić kredyty...

Nie piszcie że mam ubijać DK, bo po prostu nie dam rady.. Devolarium i Sibelony ubijam, ale strasznie wolno, bo z ammy x1 ( skończyła mi się x2 a nie chce uri wydawać bo na lf3 zbieram )

Więc jak mogę zarobić szybko kredyty ?

Opublikowano

Rozbudowuj skylab i sprzedawaj kamienie . Ja jak zaczynałem przy bardzo podobnym wypo. doszedłem do akademi dobrego klanu i pomagali mi bić dk . itp. kredki wpadały bardzo szybko . A innych sposobów to nie znam ......

Chociaż jak nie szkoda Ci kasy to na allegro kup kredki ale to juz twój wybór ...

Opublikowano

możesz mi coś więcej powiedzieć o sky-labie? jestem zielony w tej sprawie.. co mam budować/ jak sprzedawać?

mozesz za sms u necrosa za 5-7 zl kupić 30 mln kredek
Opublikowano

Kredyty nie są dostępne na każdym servie. Większość sprzedaje na pl1 lub pl3... Jak chcesz kupić to polecam tego linka.

http://allegro.pl/da...2457007114.html

Znam też innego kolesia, który ma kredyty za 5 zł 250mln ale on jest teraz na wakacjach;]

A co do twojego pytania to wysyłasz mu kod na doładowanie (z jakiej sieci to musisz się z nim dogadać), on go sprawdza i jak jest dobry daje Ci nick klanu. Ty zgłaszasz podanie a on robi resztę za cb;] Zajmuje mu to jakąś niecałą minute^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...