Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] 3150

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 3150 IP

Zależy mi na: DMG

Preferuję: wszystko

Chciałbym żebyście podali postacie za 3150IP, które według was są najlepsze. Prosze o uzasadnienie swojej wypowiedzi (plusy, minusy). Posiadam Udyra oraz Mordekaisera.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Twoj post nie ma sensu.

za 3k?

AP Carry/offtank/AD Carry/jungler?

sorki nie bede ci wymienial wszystkich championow lola bo wszystkie maja dmg...

a jak chcesz dosyc latwego ap carry uncommon to ap tristana.

Opublikowano

Jedna z najlepszych postaci dla mnie to Blitzcrank potrafi zdenerwować przeciwnika..

+Dobrze kontroluje linie

+ Skill (Chwytająca ręka) to coś wspaniałego możesz wciągać przeciwników w płapki jak i wyciągnąc ich z pod wieży potem podrzut do góry i jeśli sie dogadujesz z sojusznikiem to kill ;]

+Mobilny

+Znakomite CC

+Pasyw nie raz ci życie uratuje ;]

+ulti ucisza i ma krótki CD

-Ciężka postać ale jak ogarniesz to łapa + Ulti ew gonisz i podbijasz do góry ;]

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Blitzcrank jest postacia high skillcap po jego poscie watpie aby dlugo gral w lola.

I lubil grac supportem.

Poniewaz na mida sie nie nadaje bo Q ciezko trafic.

za 3k masz

Kassadina super mobilny od 6.Czesto banowany na rankedach ,prawie zawsze , silence,gap closer , slow ( z DFG masz insta burst),fajna pasywka na W.

Shen jeden z najbardziej op offtank atm z global ultem ktory daje tarcze. laning phase ma dobry. lecz jest na niego pare counter pickow.

Amumu , aktualnie amumu ma jeden z najwiekszych win rate na rankedach (ogolem) jest dosyc latwy jesli trafiasz chociaz 1 na 3 Q.(Kosztuje tylko 1350ip)

Olaf, bardzo dobry offtank po buffach na Q z 40 cdr masz 0cd na Q jesli podniesiesz = perma slow + true dmg na E (340True dmg na 5lvlu) mozna junglowac,lecz lepiej spisuje sie na topie (solotopie)

Karthus,na lanie farmisz do 6lvla ,jak masz ulta to czekasz az twoj team da ci okazje ze tam powiem do "zksucia" (zdobycia killa ultem) i w ten sposob sie feedujesz. Poniewaz laning phase karthus ma dosyc weak. Lecz jest on jednym z lepszych ap carry late game.

Anivia, single target burst. Jesli pocwiczysz gre anivia (wall + Q + E) moze ci sie naprawde spodobac. Jest ona jednym z mocniejszyc ap carry w dobrych rekach.Jesli chcesz sie "poduczyc" tej postaci obczaj gracza "Froggen" czasami streamuje,ale na youtube tez masz filmiki.

Le blanc , po buffach moze byc ciekawa ( next patch) jest ona dobra lecz takze latwo kontrowana. Jest to single target burst caster. Troszku slabnie w late game lecz jesli wszystko idzie "OK" to LB wygrywasz w mid game.

Opublikowano

Chodzi mi o to, ze mam te 3k i nie mogę się zdecydować kogo brać. Teraz zastanawiam się Olaf vs Xin vs Pantheon vs Shen. I mam 20lvl jak coś.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Kup Olafa ogarnij i na rankedy będzie miazga ;), olaf pod full tanka tylko z wriglem/BT wali ogromne DMG, carrując całą sytuację ;D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...