Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shaiya Blood to nowe oblicze PvP typu serwera Easy .

Download: http://bloodofarena.com/download-3/

Drop lista:http://bloodofarena.com/player-menu/drop-list/

Inne Informacje :

> Na pierwszej mapie z mobów leci EQ na 1 lvl

> W item mallu znajduje si

837371446280124127260.png
Opublikowano (edytowane)

Polecam server w 100 %. Zadbano tu o najmniejszy szczegół, dzięki temu Blood Shaiya zadawala nawet najbardziej wymagających graczy . Mało tu polaków co jest minusem albo nawet i plusem zależy z jakiej strony na to spojrzeć. Eq kupujemy w Item Shopie za free a lepsze eq możemy kupić za "AP" lub WYDROPIĆ Z BOSSÓW .

Edit: Wszystko już działa :) Zapraszamy nick -Honey-

Edytowane przez czopex5
Opublikowano

Polecam server w 100 %. Zadbano tu o najmniejszy szczegół, dzięki temu Blood Shaiya zadawala nawet najbardziej wymagających graczy . Mało tu polaków co jest minusem albo nawet i plusem zależy z jakiej strony na to spojrzeć. Eq kupujemy w Item Shopie za free a lepsze eq możemy kupić za "AP" lub WYDROPIĆ Z BOSSÓW .

Zapraszamy : ) obecnie coś się dzieje z Shaiyą . i strona nie działa ale proszę być cierpliwym :) .

No zapraszam do gry jak widzę dzięki tematowi pojawia sie coraz więcej ludzi z polski i już mam zamiar zrobić gildie.

Zapraszam na lighty nick .Undisputed. Chętnie pomoge

837371446280124127260.png
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O co chodzi z linkiem, serwer padł, dzisiaj sie dowiedziałem i chciałem zobaczyć tą Shaiye, dlaczego nie mogie odpalić linku, ma ktoś może inny link?

Opublikowano

Nowe działające linki:

Główna:

To jest ukryta treść, proszę

Download:

Drop Lista:

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Noo, mam postać na tym servie . Całkiem niezłą łucznika na 1-15. Wczoraj jeszcze normalnie gralem na servie , dziś próbuje wbić i nie chce sie przez update wlaczyc.. Mhm.

Opublikowano (edytowane)

Serv off ? Odpalam przez update i wyskakuje błąd.. (A wczoraj jeszcze normalnie grałem) ?!?!

up@

sory za podwójnego posta ale.. moja wiadomość którą napisałem wcześniej się u mnie nie pojawiła i myślałem że jej nie ma więc napisałem 2..

Edytowane przez TuRboLl
Opublikowano (edytowane)

Aha.. dzięki za podpowiedź.. mam nadzieje że niedługo go włączą , bo zaczynal mi sie podobac , juz mialem all eq na

[20] i 1900 killi xD

up@

Ehh... znowu wyłączyli server

Edytowane przez TuRboLl
  • 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...