Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek chciałbym pozdrowić klan TR1AL i wszystkich tutaj zebranych

Ja BredoK aka -lllllllllli aka RaXo- początkujący sniper pokonałem z łatwością _skiba_ który jest bardzo dobrym graczem

Dziękuję za oglądanie

Opublikowano

Jeśli padną jakieś zbędne słowa w tym temacie posypia się warny. Temat jest stworzony tylko do prezentacji...

Opublikowano

fajnie że nagrałeś rewa super jesteś świety pierdolona dziwko

//Niestety jestem konsekwentny

Opublikowano

zachowanie 12 latka. .

Z jaką łatwością wygrałeś .GJ

Opublikowano

Ruchnol Bym <3

//offtop

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

uuuu nie potrafimy przegrywać :>

// gz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

dlaczego nie nagrał 14 kili z buga?

Nie nagrałem bo miałem lagi jak widać na filmie

Gdzie masz bugi na junku?

Opublikowano

bredok to szmata zawsze kucnie że mu ryja nie widać pozatym to ciota jest , a tak ps. czemu nie grałeś l96a1 + max 10 speeda? buhahah

Opublikowano

cofnelo MPCforum czy co..?

jak juz wczesniej pisalem: Skiba widzialem jak grasz okolo 2 miesiace temu i nie widze spejalnej roznicy miedzy tym co bylo a tym co jest. W ciagu 2 miesiecy mozna z siebie zrobic maszyne do zabijania i ogarnac gre bardzo ladnie. Raczej nie masz talentu do tej gry, moze sprobuj jakas inna ? albo przestan grac na snipy bo Ci to nie idzie, albo jesli bardzo chcesz to trenuj ale bez wyzywania innych jak Ci nie pojdzie i bez robienia filmikow bo za malo doswiadczenia w graniu masz.

Opublikowano

@natan

zamknij dupe jebany nN z elimek bo niestety jestes pizda i tyle nagraj cos i potem hejruj szmato.

osobiscie mysle ze skiba by cie zjechal z wylaczonym monitorem bo tylko w gebie jestes dobry a na cw pewnie spec turet i camp HEJA!

//blokada postów na 30dni

Opublikowano

nie kupuje NX ow wiec odpada ;) zwykle latam z tym co mam. A tak w ogole to moge zagrac ze Skiba nawet na te snipy mimo ze od dawna nie gralem ciekaw jestem jak gra bo z filmow widze ze nie za dobrze.

I tak w ogole to wiesz ze mozesz dostac bana ip ;) ? drugie konto bo na poprzednim pewnie ban ale to juz nie moje sprawa.

jbc moge grac 1v1 ;)

EDIT1

A nagrac to nie nagram bo mam kompa za slabego ;< a szkoda bo bys zamknal wtedy ryj ^^

EDIT2

gralem przed chwila na snipy pierwszy raz od dawna, wielu sie darlo ze hacker i staty nawet dobre, Skiba jesli chcesz 1v1 to prosze PW ;) szkoda tylko ze tego nie nagram ;(

Opublikowano

@natan

zamknij dupe jebany nN z elimek bo niestety jestes pizda i tyle nagraj cos i potem hejruj szmato.

osobiscie mysle ze skiba by cie zjechal z wylaczonym monitorem bo tylko w gebie jestes dobry a na cw pewnie spec turet i camp HEJA!

Skiba zrobiłeś sobie specjalnie drugie konto na tego posta.GJ

//spam

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Jeszcze 1 post, który będzie zawierał flame skończy się to +5% lub nawet blokadą postów na 7 dni -.- a już paru z nich dostało.

Opublikowano

ahahahahahhahaha pojebani jesteście

kurwa sprawdzajcie IP jebane n00by

No to to nie Twoje konto tylko jakiegos Twojego kolegi...

Opublikowano

qq piecu lowie

debil banuje tu, a sam rozdaje w clanie mody txt i tym podobne.

ale co poradzisz jak debil i freekill

//Ban na 7 dni za obrazę ;) A co do freekilla beka.

Opublikowano
ahahahahahhahaha pojebani jesteście

kurwa sprawdzajcie IP jebane n00by

szmaty, ja nie jestem lenny ani skiba wiec morda. a ty natan na elimkach to mozesz mi paje ojebac frikilu

a ty piecu zerowcu idz tam sobie nowe wh zrob

poor kid nN i freekill = piecu ;/

btw musiscie zalatwic mi bana na ip jeabne cwele hakerskie, bo dajecie mi bana na 30 a ja sobie tylko ciasteczka wyczyszcze i juz robie nowe konto zeby wam cisnac szmaty <3

//fajnie, a teraz ban za multikonta :)

Opublikowano

Proponuje Ban na ip wewnetrzne.

a i nie odpowiadam na reszte bo szkoda pisac widze, mocny jestes ino w gebie a tak to pewnie musisz nagrywac caly swoj dzien w grze zeby potem z tego "skilla" wylonic -.-

a tak w ogole to na temat filmu: skoro Skiba taki rozkurwiator to czemu pierwszy lepszy nowicjusz ze snajpa go zniszczyl o.O ?

a tak w ogole to BredoK proponuje zaczac intensywnie skillowac to bedziesz rozpierdalal ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...