Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Questy w moim prywatnym serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: Mój prywatny bez nazwy.

Opis Problemu lub Pytanie: Otóż mój problem polega na tym że nie widzę większości questów. Np quest z biologiem na 4 poziom nie ma go. A jest wklejony do folderu quest w filezilli, prawa ma nadane, wpisywałem komendy w BSD żeby wgrać quest (nie było błędów) i nic... Później próbowałem z misją na krwiste kamienie - również bezskutecznie (nie pokazywał się zwój z misją, klikanie na npc nic nie dało xD). Jednak od początku już działała misja u teleportera lub u strazników mocy z wybraniem klasy, więc chyba coś ja źle robię. Bardzo proszę o pomoc.

Nagroda za pomoc: 5*

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A jaką komendą wgrywałeś tego questa ?? Prawidłowo powinieneś wrzucić questa do folderu /quest nadać prawa 777 i następnie wpisać w maszynie cd /usr/.... (ścieżka do folderu quest ) a następnie ./qc nazwa.quest I wszystko pięknie powinno działać a jeśli nie działa to quest jest zrąbany ;)

Chyba że jeszcze Quest ma polskie znaki a czasem może tego nie wczytywać i dlatego nie ma go w grze :D Tzn ą , ć , ż , ó itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...