Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka wszystkim !

Mam problem z pingiem a mianowicie :

wczoraj gram i mam 70FPS no i ping 50-100

Dzisiaj odpalam LoL'a no i pacze a tu lagi grać się nie da 54FPS no i ping 498=591-1001-1213 ;c

Proszę o pomoc mam powyłączane torrenty skypa GG itp.

Gram na PBE ale tam mam srednio ping jak wyżej 50-100 czasem 120.

Nie wiem czy mam coś kupić no ale zawsze dobrze było może format ma pomóc?

Ale teraz pytanie się nasówa czy dysk z LoLem czy całego kómbajna formatować !!!!

Z góry danke za pomoc ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Możliwe że jest to wirus. Przeskanuj komputer najpierw antywirusem, następnie programem: ComboFix. To powinno wyeliminować każdy syf, z Twojego komputera. Jeżeli nie będzie efektów, powinieneś sprawdzić, czy ktoś niepowołany, nie siedzi na Twojej sieci. Jeżeli problemy nadal będą widoczne, pisz na PW, a coś wymyślimy!

*Miło będzie, jeżeli przeczytasz to co poniżej:

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Sprawdz czy jakis sasiad nie podkrada ci neta z WiFi jezeli nie masz zabezpieczonego. (Ja mieszkam przy basenie i latem mam ping jak... więc musze zakladac haslo.)

Opublikowano

Masz 2 wyjścia najpierw przeskanuj komputer

cclener , defragment dysku i antyvirus jak to nie pomoże zrób formata ja to nie pomoże to jest to wina twojego routera albo twojego dostawcy internetowego

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Internet stały? jak masz radiowke to się nie dziw.A jeżeli tak to załuż hasło na wifi.Możesz sprawdzić czy czasami Ci się nie włączyły aktualizacje automatyczne windowsa (które bardzo uwielbiam :/) i sprawdz zuzycie neta przed wlączeniem lola

Opublikowano

powyłączaj wszystkie zbędne programy np. GG ,Skype ,przęglądarka internetowa.

naucz się czytać.

Zależy jakiego masz neta, jeśli Wi-Fi to zakładaj hasło, jeśli masz wszystko OK, to sprawdź czy nie masz jakiegoś pobierania wł - np film, gra z neta. Jeśli to nic nie pomogło, przeskanuj sobie komputer, być może jest to jakiś złośliwy program.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...