Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Która broń ładniejsza? :D

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie dotyczące broni na daleki dystans dla gunnera. Otóż chcę aby broń pasowała do mojego stroju i w miarę ładnie się prezentowała, która z tych dwóch broni według was bardziej pasuje do mojego stroju?

1. Zwędzona wspaniałość Wolfganga:mimlxu.jpg

2. Gnatogryz Berniego:

hsweoy.jpg

Na koniec dodam że gnatogryz berniego już posiadam, kupiłem go gdy zaczynałem swoją przygodę z bfh.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Moim zdaniem

Gnatogryz Berniego ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Jak kto woli ale po cholerę kupujesz zwędzone bronie? Zwędzona broń różni się tylko wyglądem.

Opublikowano

Umiesz czytać? Mam kupiony GNATOGRYZ BERNIEGO. Właśnie mi chodzi o wygląd, aby ładnie pasował do stroju -.- na przyszłość czytaj ze zrozumieniem.

@up Żeby nie było że kłamie, mam wgranego moda, dzięki któremu moge mieć wszystkie bronie z gry na treningu.

Opublikowano
Moglibyście uzasadnić dlaczego?

Przecież to kwestia tylko i wyłącznie gustu. Jak wiemy są gusta i guściki, nawet krąży przekonanie że o tym się nie dyskutuje, bo każdemu podoba się coś innego.

Kieruj się własną opinią i nie wydawaj pieniędzy w błoto na skin broni.

Opublikowano

Ja swoje zdanie mam, bardziej podoba mi się zwędzona wspaniałość Wolfganga, ale skoro posiadam już gnatogryz to raczej nie opłaca mi się kupować tej wspaniałości wolfganga, zamiast niej kupię jakieś porządne widgety. Dzięki Googluś, dałeś mi do zrozumienia że wydawanie pieniędzy w błoto to głupota. Pozdrawiam i łap lajka.

@Edit: Prosiłbym o zamknięcie tego tematu, ponieważ problem został rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...