Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sposób na darmowego pazura.

FokoosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli gracie w BF:H dość regularnie to wiecie, że gracze co 24 godziny, dostają los dzięki któremu mogą wygrać darmowe przedmioty, znalazłem sposób, żeby przyśpieszyć czas, który mija do uzyskania następnego pazura czyli "The Daily Claw" postępujcie tak jak ja:

1. Pobieramy Cheat Engine

2. Wchodzimy na stronę: http://www.battlefieldheroes.com/pl/ i logujemy się na swoje konto.

3. W prawym boku strony na dole zobaczymy "The Daily Cluaw" klikamy na niego i wybieramy swoją postać.

4. W Cheat Engine wybieramy proces swojej przeglądarki (u mnie jest to 00000410-chrome.exe)

5. Włączamy Speed Hacka, ustawiamy go na 500.0 i klikamy apply

6. W ten sposób 24 godziny mija nam w kilka minut :D

Myślę, że pomogłem ;d

Wartość 500.0 trzeba ustawić suwakiem, inaczej zegar się zatrzyma ;d

52355735709006418626.png

Opublikowano

Jest taka jakby "zwiecha" nie widze wogóle cyferek zmieniających się stoją w bezruchu, dopiero gdy wyłączę program zegar idzie dalej.

W Cheat Engine zielony nie jestem, znam ten program jak własną kieszeń.

Opublikowano

Dobra, na chromie wszystko śmiga, na mozilli było coś nie tak zaraz zobacze czy wszystko działa i czy faktycznie dostane przedmioty na konto.

Opublikowano

Niby wszystko OK, ale gdy czas upłynie to jest czerwone kółeczko na którym powinno pisać "Start" czy coś, nie pamiętam mniejsza z tym. Ale nic na nim nie pisze i wgl. nie można losować. Po odświeżeniu strony wszystko znika i czas wraca do poprzedniego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...