Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] m2bob v1.4- CZYTAC

gegus16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

ŻEBY WIĘCEJ DEBILI NIE PISAŁO KIEDY AKTUALIZACJA m2bob'a itd.

AKTUALIZACJA m2bob'a wyjdzie o godzinie 22.00 dnia pańskiego 4.07 (tj. środa)

(PRZEPRASZAM ZA SŁOWO DEBILE ale mnie juz wkurzaja ma maxa... jest 30 tematow zalozonych na jeden i tem sam temat... bez sensu! niech sie naucza czytac i szukac a nie zakładac nowy temat a zaraz pod ich nowym tematem jest wszytsko- LUDZIE NIE SPAMUJCIE tymi samymi tematami tylko przewińcie pasek kawałek w dół i sobie znajdźcie)

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Opublikowano

Na PL czekam właśnie na M2Boba, bo już bana jednego za hs dostałem. RIBy i FMSy same się nie wydropią ;)

Jeśli komuś to pomoże, napiszę jak można łatwo zarobić:

- zakładacie 3 konta i do każdego z nich po postaci,

- na 1 koncie bijecie lvl do 30 i idziecie łowić (trzeba uważać na GM). Warto kupić wędkę od kogoś innego (może sprzeda tanio),

- na drugim koncie bijecie lvl 15 i szukacie gildii do oddawania expa. Idziecie do M3 dropić RIBy, FMS, Koziki. Czasami wypadają rzeczy z bonami PŻ ;)

- na 3 koncie będzie postać do sprzedaży wylootowanych itemków i małż ;)

Nie jestem w stanie powiedzieć ile możecie zgarnąć yangów dziennie, bo ceny na wszystkich serwerach są inne ;) Na 10. serwerze w ciągu 5-6 godzin zarobiłem 150-200kk ;)

Co słychać?  <3  <3

Opublikowano

Moim zdaniem mieć konta na osobnych pasach , ponieważ dostaniesz bana na jedno konto , a pójdą w las 3 postacie którymi zarabiałeś. Co do łowienia nie opłaca się ! ja chodze 12 lv. po metkach bitywy narazie na KamerModzie, wydropie jedno porządne ku i mam jedną małż .. a małż jest o wiele rzadsza niż ku ! Pozdrawiam ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na PL czekam właśnie na M2Boba, bo już bana jednego za hs dostałem. RIBy i FMSy same się nie wydropią ;)

Jeśli komuś to pomoże, napiszę jak można łatwo zarobić:

- zakładacie 3 konta i do każdego z nich po postaci,

- na 1 koncie bijecie lvl do 30 i idziecie łowić (trzeba uważać na GM). Warto kupić wędkę od kogoś innego (może sprzeda tanio),

- na drugim koncie bijecie lvl 15 i szukacie gildii do oddawania expa. Idziecie do M3 dropić RIBy, FMS, Koziki. Czasami wypadają rzeczy z bonami PŻ ;)

- na 3 koncie będzie postać do sprzedaży wylootowanych itemków i małż ;)

Nie jestem w stanie powiedzieć ile możecie zgarnąć yangów dziennie, bo ceny na wszystkich serwerach są inne ;) Na 10. serwerze w ciągu 5-6 godzin zarobiłem 150-200kk ;)

masz racje ja tylko an fb jade ale jak jade na fb to 2 konta nataz i chciałbym 3 ale nw jak a premium ne kupie bo za sms nie ma ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...