Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam konto na LCGenericName01 z CASHEM !

Maka.Paka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oddam konto w dobre ręce za DARMO !!!

Nie gram już w LC a bezsensu żeby konto stało w szafie że tak powiem :D

Kto chce konto niech piszę w komentarzach!!!

Zrobię losowanie 5.07.2012r.

Zmienię na zamówienie

E-mail:

Hasło:

I inne dane żebym nie mógł wejść na konto!

Na koncie jest: 1995 cash-u

WSZYSTKO JEST LEGALNIE

Pisać kto chcę konto w komenatarzach!!!!

PS. Nie pisać na PW

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Ja chętny :)

Więc tak:

Gram w lastchaos już od ponad roku, zaczęło się od gry na Polaku, później przeszedłem na extreme/destiny lc, pograłem kilka miesięcy. Kumpel zaprosił mnie na swój prywatny serwer hamachi, już kilka tygodni gram sobie z kumplami. Jestem zainteresowany ofertą oddania konta, był bym bardzo wdzięczny za powierzenie loginu oraz hasła właśnie mi. No i myślę, że to by było na tyle.

Pozdrawiam, Nipyon

Opublikowano

A jaką masz tam postać obywatelu Wrocławia? :D Bo jak uzdro to ja chcę, bo nie chce mi się expić od nowa. xD A to nie będę gorsza od kolegi wyżej, też coś napiszę. W LC gram od.. 3 lat? Może trochę ponad. Nie pamiętam kiedy zaczęłam, ale pamiętam, że początki były śmieszne. ;d Miałam konto na PL-u, USA, później na 777 i Extreme (obecne D1). I przeszłam przez wiele privów, które nie stały za długo. Później grałam w LCGN01, wyexpiłam sobie 3 postacie i dostałam nawet posadę GS-a tam, ale znudziło mi się granie i tak, jak Ty oddałam swoje konto. ;d Teraz mi się nudzi, bo pada i nie mam co robić. xD

Opublikowano

Oddam konto w dobre ręce za DARMO !!!

Nie gram już w LC a bezsensu żeby konto stało w szafie że tak powiem :D

Kto chce konto niech piszę w komentarzach!!!

Zrobię losowanie 5.07.2012r.

Zmienię na zamówienie

E-mail:

Hasło:

I inne dane żebym nie mógł wejść na konto!

Na koncie jest: 1995 cash-u

WSZYSTKO JEST LEGALNIE

Pisać kto chcę konto w komenatarzach!!!!

PS. Nie pisać na PW

Napek i Monisia - młoteczek w dłoń i pierdolnijcie się w czółeczko lol2, czy on Wam kazal pisać cool story? pewnei to żart, tez zrobie taki temat z kontem kumpla na USA to zobaczymy ;o

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Napek i Monisia - młoteczek w dłoń i pierdolnijcie się w czółeczko lol2, czy on Wam kazal pisać cool story? pewnei to żart, tez zrobie taki temat z kontem kumpla na USA to zobaczymy ;o

To nie żart... wcześniej zrobiłem taki temat lecz internet padł więc od nowa piszę go : )

Jutro jak wstanę to napiszę do kogo postać poleci i mnie interesują wasze historyjki ^^

A co do kont to niewiem co tam jest bo nawet clienta nie mam :D

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

A to może ja się skuszę, W Last Chaos gram od samego początku gralem na różnych serwerach globalnych, prywatnych.

Nigdy nie próbowałem swoich sił w wersji USA, chętnie bym zagrał.

Prawdopodobieństwo, ze to właśnie mnie wylosujesz jest 0.01 ale zawsze warto spróbować. Wiec czekamy wszyscy na wyniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...