Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop z Buffem - Pytanko ; )

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;D

Mam Buffa 23 LvL i Dropa WP 35LvL i jak bić metki, żeby drop był najlepszy? Czy Buff w PT w ogóle wpływa jakoś na drop z Metków jeśli tak to Pozytywnie czy Negatywnie? Jak Najlepiej bić?

1.Z Buffem w PT

2.Buffować buffem, który nie jest ze mną w PT

3.Bić bez buffa :P

Opublikowano

To chyba nie ma znaczenia, ale ja zawsze biłem z buffem w pt. Buffkowi też wypadają itemki. Kilka razy zdarzyło mi się tak, że buffowi wypadła aura, albo kd +4 a mi jakieś potki.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie ma znaczenia czy w pt czy bez. Ważne abyś walnął buffem parę razy metina :)

Wtedy tak jakby drop dzieli się na 2. A buffowi może wypaść cenniejszy itemy niż tobie ,bo ma mniejszy lvl :]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Z buffem czy bez to bez różnicy. Ja zawsze bije metki z PT z Buffem i różnicy nie widze.

Z resztą wiele osób bije metki z buffem w PT, ponieważ jak buff ma wysoko dowodzenie to można sobie do PT dac bonus: wartość ataku itp.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak ja UP napisał . Nie ma to znaczenia gdyz nawet jak jesteś w pt czy bez itemy wypadaja losowo . Także bufaj sobie bez pt na takim niskim lvl :)) Jak masz rękawice złodzieja to wiadomo , że jest lepszy drop itemków :)

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...