Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakaz Handlu - WTF (cz.2)

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mod zamknął temat zanim zdarzyłem sprostować, więc niestety musze zakładać drugi.

Nie chodzi mi o handel kontami, tylko przedmiotami w grze. Założy się temat zbiorczy, walnie jakiś wzór, i ludzie będą pisali w tym temacie gdy będą chcieli coś kupić, albo sprzedać jakiś rzadki item. Ile razy miałem jakiś rar, i jedyne co mogłem zrobić to stać i spamowac na chacie jak głupek (bo mi sie chce) albo założyć sklep w którym cena już jest z góry ustalona, ewentualnie dac gg w nazwie sklepu.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Od tego są strony, fora serwerów. Jak już napisałem zakaz handlu, jeżeli chcesz coś wymienić to nie tutaj. Tak ustaliła Administracja(GM'owie i Admini).

Opublikowano

Wiem, ale czemu jest ten zakaz handlu? Przecież to nie ma najmniejszego sensu.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Zapytaj Adminów dlaczego bo ja nie jestem w stanie Ci tego powiedzieć, napisałem już poprzednio z powodu oszustw i innych spraw tego typu. O resztę dopytaj się ich.

Opublikowano

Ale przecież nie da się oszukać kogoś robiąc trade w grze, jest wszystko ładnie pokazane w oknie :D Ale dobra, poślę PW za jakiś czas.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ponieważ będzie jedno wielkie żalenie dupy ,że ktoś handluję czymś czego tak na prawdę nie ma.

Za duży serverów żeby wszystko walnąć w 1 dział :]

Bez sensu każdy server na swoje forum/market i tego się trzymajmy.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

1. Jak można handlowac czymś czego się nie ma? Nie rozumiem o co ci tutaj chodziło, ja mówie o Itemach w grze.

2. Wcale nie, ludzie by sobie po prostu pisali w tym temacie, ktoś by cos chciał, przejrzał by sobie ten temat, może by coś znalazł, spamu by nie było, bo był by to jeden temat, a nie kilkadziesiąt zakładanych od nowa.

3. To forum jest bardzo wielkie, a ma kupe użytkowników, dlatego było by łatwiej coś znaleźć.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jestem na tak. Jest takiecforum "liquiron.com", które służy jednocześnie do dyskusji, a takŻe moŻna tam sprzedawać przedmioty w grze. Dlaczego tutaj by,nie mogło tk być ? (pisane z donA)

Opublikowano

Bo będzie 1500 tematów typu "ten i ten oszukują ludzi", "tamten i tamten nie zapłacili mi za konto", "sratatata ...."

Choćby dlatego ....

@Spooq

Omg ... i Ty myślisz że jak wpadnie jakieś dziecko, które nie przeczytało 1 postu, regulaminu i informacji że nie można zakładać innych tematów się do tego przystosuje ? Jak 40% tego forum nawet regulaminów nie przeczytało ...

Opublikowano

Jeśli tak to tylko wymiana na danym serwerze. Wymiana itemki z s5 za itemki na s26 - dla przykładu, to tylko byłoby wielkie żalenia i spadek reputacji.

Gamus dobrze mówi, od tego są Fora priv serwerów czy też globali - ja tam zawsze wymieniałem i nawet przy zamienianie między serwami nie zostałem oszukany. Trzeba patrzeć i pogadać trochę z osobą. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Jeśli tak to tylko wymiana na danym serwerze. Wymiana itemki z s5 za itemki na s26 - dla przykładu, to tylko byłoby wielkie żalenia i spadek reputacji.

Gamus dobrze mówi, od tego są Fora priv serwerów czy też globali - ja tam zawsze wymieniałem i nawet przy zamienianie między serwami nie zostałem oszukany. Trzeba patrzeć i pogadać trochę z osobą. :)

I chodzi mi o wymiane na jednym servie, a nie o wymiany między serverowe, ludzie czytajcie chociaż ten pierwszy post w danym temacie zanim coś napiszecie

Nie cwaniakuj już.

Zakaz handlu i tyle, za dużo oszustw było.

Jak chcesz coś sprzedać to wystaw na board metka ;)

To samo co @Up

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...