Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:IV][Problem] Ostatnia misja

Gość patrykkos

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrykkos
Opublikowano

Siema,

Mam trochę durne pytanie :D Za Chiny nie mogę przejść ostatniej misji.

Pod sam koniec jadę na motocyklu, wjeżdżam na rampę i muszę wejść do helikoptera klikając w równym tempie spację. W tym miejscu zaczyna się problem :P Klikając bardzo szybko (w równym tempie oczywiście) nie mogę się dostać na ten helikopter oraz klikając wolniej także. Cały czas spadam do wody i misja kończy się niepowodzeniem...

Proszę o pomoc ;)

Opublikowano

Próbuj do skutku, albo pobierz save.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie chce mi się pierdzielić z tymi save'ami. Do skutku próbowałem też ale nic mi nie wychodzi więc pytam tych, którzy przeszli tą misję i mogą się wypowiedzieć ... ;)

Gość patrykkos
Opublikowano

No dobrze ale powiedz jak klikałeś tą spację bo ja jakbym nie klikał to zawsze spadnę ... :D

Opublikowano

miałem problem z tym bawiłem się z 4 godziny ale jakoś się udało spróbuj klikać dalej może pomoże lub masz jakiś błąd w grze i nie da rady bywa więc innego wyjścia nie widać na taki problem już tylko save. ale wierzę ci ze się uda po próbuj

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

no normalnie musisz zeskoczyć z tego motoru na helikopter tylko nie napierdalaj w ta spacje tylko spokojnie

1377531174-U173186.png

Gość patrykkos
Opublikowano

no normalnie musisz zeskoczyć z tego motoru na helikopter tylko nie napierdalaj w ta spacje tylko spokojnie

A można wiedzieć jak jest według Ciebie spokojnie ?

Tzn. co jaki czas mam tą spacją klikać bo wiem, że jak w nią napierdzielam to nie dam rady przejść :P

Gość patrykkos
Opublikowano

Ok, zobaczę i dam znać czy zadziałało :P

Gość patrykkos
Opublikowano

Poradziłem sobie z problemem

;)

Temacik zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...