Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tisar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem dotyczący gry battlefield 3. Mianowicie kupiłem grę i okazało się ze nie mam odpowiedniego systemu operacyjnego (mam win xp)

jakis miesiąc temu kupiłem sobie windows'a 7 ale zainstalowalem go na laptopie zeby przyspieszyc jego dzialanie.

tu pojawia się moje pytanie:

czy jest jakas legalna mozliwosc zeby tego samego windows'a (z tej samej płyty) ktorego juz zainstalowalem na innym komputerze mogłbym zainstalowac na moim stacjonarnym (win 7 kupilem oryginalnego) ???????????????????????????????????????

Opublikowano

Windows 7 na komputer XP na lapka. Zamień systemy, bo na 2 na pewno nie zainstalujesz. W sensie 7 będzie normalnie działała po tym, jak usuniesz ją z innego kompa.

Opublikowano

Windows 7 na komputer XP na lapka. Zamień systemy, bo na 2 na pewno nie zainstalujesz. W sensie 7 będzie normalnie działała po tym, jak usuniesz ją z innego kompa.

Wielkie dzięki o taką odpowiedź mi chodziło :PP (lubię to xD)
Opublikowano

Na komputerze można mieć 2 systemy zainstalowane, np. XP i 7. Przy starcie wybierasz, który ma się odpalić. Co do zainstalowania windowsa 7 to tak jak mówisz trzeba usunąć z laptopa i przenieść licencje na komputer.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...