Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nunu OP

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Ostatnio naszła mnie chęć zagrania Nunu. Wszyscy dobrze wiemy pod co się go robi ale ja postanowiłem go zbudować:

sorcererki, rod of ages, rabadon, hextech gunblade, will of ancients, void staff

Z takim buildem: solo baron, penta

Co o tym myślicie? W następnym patchu mają go buffować, a najlepsze jest to, że w tamtym meczu do 15 minuty nie schodziłem z line przez jego Q z doranem...

Opublikowano

Wystarczy Xin,Lee Sin itp itd ,jaka kolwiek postać z efektami :

Sprowokowanie,Strach,Podrzucenie,Ogłuszenie

I Twój ukochany nunu znika.

Ma słabo z dmg .Jedynie jego ulti które może zostać łatwo zdezaktywowane.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Nunu jest silny, ale nie jako caster tylko jako debuffer.

Zbuduj na nim frozen heart, randuin omen, do tego np aegis i sunfire cape. Przeciwnicy będą płakać ze złości, jeżeli cie zobaczą, ponieważ każdy ich atack speed zostanie zredukowany o 60% hehe.

Opublikowano

Nunu ma super jungle , lecz ciężko coś ubić a twoje ulti jeżeli w przeciwnym teamie jest silence stun knock jest do niczego. Lepiej się sprawdza jako support , niż żeby go robić pod ap

Opublikowano

Ja tam lubię grać nunu na midzie ;) dobra kontra na range casterów np. cassio przy nim wysiada. Co prawda ma kiepskie early, bo melee, a ktoś kto jest zdolny do spamu w early uprzykrzy mu życie, ale od 7 lvla mniej więcej zaczyna się gra :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nunu ma super jungle , lecz ciężko coś ubić a twoje ulti jeżeli w przeciwnym teamie jest silence stun knock jest do niczego. Lepiej się sprawdza jako support , niż żeby go robić pod ap

Jungla chyba najszybsza z możliwych, ganki też są świetne - slow rozwala system.

Dmg z ulta potężne, a jak.. Q jak wiemy pozwala nam się uleczyć na potworach/minionach (i to wcale nie takie małe liczby).

Niestety tak jak ludzie tutaj pisali, ulti łatwo przerwać, na mida nunu się nadaje jedynie do harrasu.

Tak poza tym z jakimś tanky buildem jest nawet fajnją postacią.

Opublikowano

Niestety tak jak ludzie tutaj pisali, ulti łatwo przerwać, na mida nunu się nadaje jedynie do harrasu.

Tak poza tym z jakimś tanky buildem jest nawet fajnją postacią.

Chyba sobie żartujesz hahahaha. Slow co ~~3 sekundy, dobry auto attack, heal jeśli minion jest niedaleko. Oczywiście gdy ktoś nie ucieka tylko zaczyna otwartą walkę to jest sprawa otwarta, ale sam przekonałem się. W early 2x jungler wpada i lane Twój do końca gry. Tylko, że on w teamfighcie nie jest tak użyteczny jeżeli nie potrafisz ulta wycastować. Chociaż dobry buff dla ad carry + supporta buffy, slow na ad carry i zmniejszenie atk speeda :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...