Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka pytań

dawits100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Gdzie kupic bron ?

2. Jak juz kupie, jak ja miec? Chodzi o to jak z niej strzelac, jak zmienic ja z tej podstawowej.

3. Gdzie kupic ta muzyczke co jak kogos zabije ja slyszy ?

4.i Jak zamontowac ta muzyczke ?

7yoDoas.png

Opublikowano

1. Kupujesz broń u NPC ( takie zielone kropki na mapie)

2. Żeby założyć broń klikasz przy NPC I i wybierasz broń.

3. Muzyczki kupuje sie w District social w takich zieloncy punktach. I tam wybierasz thems.

4. Tak samo jak w punkcie 2. tylko że w zakłądkach na górze zmieniasz na character.

Opublikowano

Ej a jak u NPC kupić broń ? Na F i kupuje czy coś ? I ten jak wybeiram bron w inventory ?

Jeśli chcesz kupić broń to na mapie ten NPC musi być zaznaczony. Podchodzisz do niego klikasz F, potem buy i weapons.

Ale dla mnie początkowa broń jest dobra mam staty np 10 do 5.

Jak coś to dzwoń na skype konrad_szewczak. Będze łatwiej wytłumaczyć ;)

Opublikowano

dobra juz wszystko wiem. Ile masz lat ?. AAa mam problemik. Bo ja nieraz sobie kradne sklepy no i na K wyłączam że nie jestem gotowy. I np 2 razy rabuje sklepy i mam tam z 3 tysiaki no i jeb misja sie wlacza -,- i cala kasa w pizdu. Wiecie jak temu szaradzic ; > ?

7yoDoas.png

Opublikowano

Mam lat 16. To poprostu nie włączaj misji. Klikasz K aż nie będzie twój nick sie palił na zielono i nie będzie pisało że auto-ready. Albo zmieniasz Ddistrict na inny i nie włączasz misji.

Opublikowano

No ale ja nic nie włączam. Pisze mi auto ready kilkam K i pisze że wyłaczone ; ) Potem rabuje i mam z 3 k potem misja się włacza -,- .

7yoDoas.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...