Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

None666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie, czemu średnio co 3-4 wyścig nie dostaje się nic expa i kasy? To trochę wkurzające jest jak jestem np. 1 i nie dostaje nic nawet nie mam do wyboru kart nagród.

Wie ktoś może czemu coś takiego jest?

Opublikowano

To przez neta tak się dzieje,aczkolwiek czasem może być bug - bo taki jest.Ale kasę i rep dostajesz tylko pokazuje Ci że masz 0 EXP i 0 Cash.Jeżeli masz włączoną zaporę to ją wyłącz.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

To przez neta tak się dzieje,aczkolwiek czasem może być bug - bo taki jest.Ale kasę i rep dostajesz tylko pokazuje Ci że masz 0 EXP i 0 Cash.Jeżeli masz włączoną zaporę to ją wyłącz.

Aha dzięki

Opublikowano

Jeszcze jedno mam pytanie, miał ktoś w Ucieczce Drużynowej coś takiego że jedziesz sobie jedziesz a tu nagle koniec ucieczki i pokazuje Ci że Cię złapali chociaż żadnej policji nie było w pobliży i jeszcze pokazuje że; Całkowity Czas na Mecie : 887:05:14

Miałem tak już z 5 razy i za każdym razem całkowity czas na macie jest ten sam czyli 887 minut.

Wie ktoś może jak to rozwiązać bo to na prawdę wkurzające...

A co do tego poprzedniego pytania to wie ktoś jak to rozwiazać? Ponieważ średnio co 3 wyścig trace kartę nagród, najbardziej mnie wkurza jak tracę złotą kartę nagród...

Kolejne pytanko mam jeszcze hehe, miał ktoś coś takiego że jadę sobię, jestem już prawie na mecie, jestem pierwszy, nikogo nie ma z ani przedemną ani za mną, zdobył nad innymi dosyć dużą pzewagę a tu nagle pareset metrów przed metą pokazuje że ktoś już skończył wyścig chociaż na mapie ciagle go nie widać nawet na mecie (duch? ^^). Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim?

Sorry że tyle pytam ale jestem nowy w NFS World i do tego nie mogę pisać postów na forum ea bo nie przeychodzi mi link aktywacyjny do konta więc tutaj muszę pytać.

Opublikowano

Co do ucieczki drużynowej to może być bug albo masz skopane pliki nfs world.Prawdopodobnie masz coś z netem,łapiesz laga i tak się dzieje.

A co do tego poprzedniego pytania to wie ktoś jak to rozwiazać? Ponieważ średnio co 3 wyścig trace kartę nagród, najbardziej mnie wkurza jak tracę złotą kartę nagród...

Tego nie naprawisz jeżeli to bug,bo to już problem który od dawna się zdarza.Powiedz jeszcze jaki masz ustawiony serwer przy włączaniu gry - Amerykański czy Europejski? Jeżeli masz Europa to spróbuj przeinstalować grę,wyłączyć zaporę i antywirusa.

Albo haker a znowu ten Twój net.Stawiam na hakera bo ich w NFS World jest dużo :) .Może to być też Twój net który strasznie Ci zamula.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Hmm od neta to raczej nie jest bo w inne gry online jak gram to nigdy nie mam żadnych lagów.

Co do servera to mam ustawiony EU.

Spróbuje przeinstalować gre bo coś naprawdę nie tak jest z nią bo czasami jeszcze mi się zdaża takie coś że jak już wczytuje mi się trasa to się zacina wczytywanie i jak próbuje jechać to słyszę że mój samochód jedzie ale ciągle mam okno wczytywania i musze restartować grę.

Cóż, przeinstaluję grę i zobaczę czy to pomoże. Dzięki wielkie za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...