Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] wysoki ping i małe FPS

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! jestem w tej grze nowy i nie wiem czy tak ma każdy ale w garażu chodzi wszystko ładnie a na polu bitwy mam lagi i to dziwne

jak gram na polu to FPS spada do 5 - 7 a ping 100 - 120!

a jak kamere skieruje na dół na ziemie to wzrasta FPS do 30 - 40 a lagi spadają do 10 - 20

jak zwiększyć fps a zmniejszyć lagi?

Opublikowano

neta mam 4 mb i internet chodzi bardzo dobrze szybko itp.

mój sprzęt:

Intel Core i3 -380m 2,53 Ghz

3 gb ram (dostępne 2,86)

64 - bitowy system operacyjny

dać coś jeszcze?

Opublikowano

Pobierz paczke textur/ wyłacz nieporzebne programy i funkcje/ Może problem leży w plikach gry zreinstaluj/ Masz najowsze sterowniki?/ Direx/Netfreework?/ A internet to radiówka? Mogę wymieniać w nieskończoność masz antivirusa wyłącz go na czas grania/ system 64bitowy ale windows jaki?/wyłacz zapory ustaw grę na low detale/

Opublikowano

@up

Dodam jeszcze, że może standardowo w takich przypadkach użyć WoT Tweaker'a.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

neta mam 4 mb i internet chodzi bardzo dobrze szybko itp.

mój sprzęt:

Intel Core i3 -380m 2,53 Ghz

3 gb ram (dostępne 2,86)

64 - bitowy system operacyjny

dać coś jeszcze?

To laptop, ze zintegrowana karta graficzna ?

Nie podales jaka grafika siedzi w srodku, jesli to jakis zintegrowany badziew, to masz przyczyne malej ilosci fps.

wotbigbar03.jpg
Opublikowano

Podaj jaką masz kartę graficzną. Do tego też dodam, że jeśli laptop jest podłączony do ładowarki to jest o wiele większa wydajność.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Podaj jaką masz kartę graficzną. Do tego też dodam, że jeśli laptop jest podłączony do ładowarki to jest o wiele większa wydajność.

A ja dodam, ze nie koniecznie lapek po podlaczeniu pod ladowarke od razu musi przestawic sie na maksymalna wydajnosc.

Czasami trzeba sobie edytowac ustawienia aby pod zasilaczem faktycznie wydajnosc byla na max ;)

wotbigbar03.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...