Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na nick.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym temacie mam pytanie. Dzisiaj grałem sobie na serwerze i dostalem bana na nick, za nic. Skąd wiem, że na nick? Ponieważ gdy wchodze pod inny nick normalnie moge grac. I chce się zapytac, czy moge cos zrobic, zebym mogl wejsc na ten nick? Na forum pisalem juz kilka razy o unbana a oni zamykaja tematy...

19.png

Opublikowano

Na forum dobrze przedstaw za co dostałeś bana i że to jest niesłuszne administracja daje zawsze bana za coś ... chyba że się bawi

mihcio15.png

Opublikowano

Wiadomo , że tylko na nick bo gdybyś nie mógł wejść także na innym nicku to pewnie dostałbyś ban na ip ..

Napisz do admina i przedstaw sytuacje jeśli jesteś pewien , że wszystko robiłes wg. regulaminu to pewnie admin sie bawił -.-

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

Siedzialem sobie na serwerze, i nagle dostalem bana za x ray, ja siedzialem w miescie z kolega... Admin chyba sie pomylil i dal bana nie tej osobie co trzeba... Pisalem do niego na gg, na forum i nic nie pomaga, nie odpisuje wogole i na forum tematy moje zamyka...

19.png

Opublikowano

Jeśli admin nie chce dać unbana to nic nie zrobisz. Widzisz jest dużo takich pseudo-adminów, którzy mają w dupie userów na serwerach. Na tym koncie miałeś duży majątek? :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...