Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] M2bob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy aby na pewno dziś miał być zaktualizowany m2 bob ? a jak tak to wie ktoś o której będzie gotowy do pobrania ; )?

Opublikowano

Tak, dzisiaj.. jak bedzie to zobaczysz..

to ze pisali ze we wtorek to nie znaczy kuźwa ze bedzie o 00:01 juz dany..

ludzie mnie dobijają...

poza tym piszą ze Mmyślą że powinien byc we wtorek (ale tylko tak myślą bo z kad maja wiedziec zy z wszyskim im pojdzie głaadko?? czasem wynikaja jakies problemy i sie nie da... dlatego mozna mowic tylko ze prawdopodobnie dzis.

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Opublikowano

Było tyle tematów, że się rzygać chce co za ludzie . Nie możecie zobaczyć niżej ? Robicie tylko syf na forum. Macie informacje, że "My myślimy,że będzie we wtorek" i to powinno wam wystarczyć do zrozumienia tego zdania złożonego. Jeszcze raz piszę ! : Aktualizacja była planowana na dziś, ale jest możliwość,że się nie uda dzisiaj wydać nowej wersji M2bob-a .

Opublikowano

Oni tak myślą, bo tak im powiedziano ... Nie każdy jest tak wielki jak Ty, że nie trzeba mu powiedzieć, że to prawdopodobnie będzie dzisiaj :) Mnie dobijają tacy ludzie jak Ty ... Co raz więcej osób które myślą że jak zabłysną jednym postem, to będą ludzie czuli do niego respect :)Wyjdź na dwór i tam go złap :D

@

Ale w jednej kwestii się zgadzam :) Trzeba czekać, nie ma innego wyjścia :]

Opublikowano

Modertor do zamknięcia!! niech szukaja. juz bylo tysiace takich tematow:P

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...