Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film na którym nie stracę godziny życia ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie szukam filmu na którym nie bedę ziewał i wogle ... ;D

Ostatnio oglądałem takie filmy które bardzo fajnie mi podpasowały

John Carter ,vince niepokonany, kontrabanda, Nostalgia Anioła , Fighter, Projekt X ,Dziewczyna z tatuażem , Kaznodzieja z Karabinem << ten flm to bomba !! ;)

WIęc proszę podawajcie fajne Filmy które dla was są albo klasykiem albo ostatnio oglądaliście jakiś fajjny film ... :)

Fantasy, akcji ,thriller , i inne są bardzo mile widziane ;)

Opublikowano

Kac Vegas'y Oglądałem to fajny film to jest pewne ;)

Strażniik Czasu zobaczę ;) łapcie po lajku ... ;)

Opublikowano

Z czystym sumieniem mogę polecić film "nieustraszony".

Zajebisty film, na 100% nie pożałujesz.

7162282.3.jpg?l=1185190085000

link do filmu:

film z linku powyżej musisz zobaczyć, teraz daję Ci tutaj jeszcze kilka innych fajnych filmów

;)

"W grze"

tn4476_kl.jpg

"shaolin"

Shaolin.jpg

"Baramui Fighter"

plakat8.jpg

"Prawdziwa Legenda"

true2blegend.jpg

"Centurion"

7348215.3.jpg?l=1292428823000

"Żelazny rycerz"

ok_hwaexsr.jpg

HBV27j.png

Opublikowano

Filmów nie zna -,-

Wejdź na zalukaj i sobie popatrz poczytaj opis filmu i ilu osobom się podoba w % tam jest.Fajny film ma od 85% w górę.

Polecam ci cały serial The Walking Dead o zombie.Z 20 odcinków trochę mało ale ma wyjść pod koniec wakacji 3 sezon ^^

logo1.png
Specjalista
Opublikowano

Mission: Impossible , Terminator, Rocky, Avatar, Wanted, Iron Man, X-men, Gost Rider , Szybcy I Wściekli, Dystrykt 9, Colombiana, 60 sekund, Starcie tytanów, Kowboje i Obcy, G.I. Joe: Czas Kobry, Ostatnie Zlecenie, Agent XXL, Raport Mniejszości, Tekken, Thor 3D, Ksiądz 3D, Lustra, Oszukać przeznaczenie, Mechanik, Urodzony zwycięzca, Equilibrium, Kronika, Piekielna zemsta, Kontrabanda, Błękitna głębia, Pogrzebany, Star Trek, Wyścig z czasem, Zamiana ciał, Doomsday, A więc wojna, Projekt X, Losers, Polowanie na czarownice, Uczeń czarnoksiężnika, Next, Drużyna A, Sucker Punch, Jestem Bogiem, Wybuchowa para, Mroczny rycerz, niezniszczalni, Bez smyczy, Śmiertelna odwilż, Lista klientów, Baby Boy, Jumper, Hitman, Gladiator, John Carter, Underworld, Resident Evil, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, Anioły i demony, Kod da Vinci, Chętni na kasę,

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ja bym Ci polecił Incepcja , Avengers 3D , Nietykalni , Never back down i kilka filmów , które są wyżej.

Opublikowano

Scarface bardzo fajny film !! :)

CO ludzie powiecie o Ojcu Chrzestnym ??

Hoho, nie chcesz tracić godziny filmu, a za Ojca się zabierasz? Tam masz większość przegadane, ponadto film trwa kilka ładnych godzin.

LOTR - cały czas akcja, na pewno nie zmarnujesz czasu. Chyba, że nie lubisz czegoś takiego, to może Incepcja?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Uprowadzona, lsnienie(starsza wersja)

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...