Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trening i Dieta ツ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar trochę nabrać na siebie a że nie nie znam innych stron gdzie mogę prosić o pomoc piszę do was.

Proszę link/plik jakiś gdzie jest jakiś harmonogram ćwiczeń mam do wykorzystania tylko hantle.

Proszę link/plik jakiś gdzie jest jakaś dobra dieta na nabranie masy może byc brutalna ale musi być.

Proszę o nie wypowiedanie się w temacie osób nie znających się na rzeczy.

Każdy post lajkuje

Opublikowano

Dietę/trening układa się samemu. Odwiedź sobie kfd.pl/sfd.pl i bierz się do roboty jebany leniu, co myśli, że mu wszystko na tacy podadzą.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Proszę bardzo, powinno Ci wystarczyć :)

http://www.a6w.pl/

Wiem że Robert Burneika fajnie opowiadał w swoim programie "Nie ma lipy" jakie ćwiczenia

warto robić i jak je dokładnie wykonywać, wiem że to był w miare nowy filmik. Poszukaj

sobie ogólnie całego sezonu, on tam bardzo fajnie tłumaczy ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Aerobiczna 6 Weidera + ćwiczenia rozciągające.

a6w i ćwiczenia rozciągające żeby nabrać na masie? bitch please...

@top

tutaj masz atlas na wszystkie ćwiczenia http://www.kulturystyka.pl/atlas/ . Jeżeli chcesz przybrać na masie, to musisz sobie ułożyć wysoko białkową dietę. Możesz też poprosić innych, zakładając tematy na forach takich jak sfd lub kfd jak napisał kolega wyżej. Możesz też zastosować kreatyne. Nie słuchaj tych, co mówią że kreatyna to "sterydy". Jak nie wierzysz poczytaj sobie w necie o jej składnikach ;).

I hope life teach you good... I hope...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...