Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pocenie się pod pachami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio zauważyłem, że będąc np. na imprezie w koszuli z długim rękawem pocę się delikatnie pod pachami. Używam dezodorantu Rexona Men i zawsze skutkowało, że się nie pociłem, teraz cos przestało. Czy macie jakieś sprawdzone kosmetyki? Nie uważam, żeby potrzebne by mi były jakieś tabletki etc. :) Na razie proszę o sprawdzone kosmetyki / dezodoranty. Za każdą sensowna odpowiedz Like.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Po prostu ogol pachy i używaj przed wyjściem "kulkę od adidasa" :P ewentualnie jakiś dezodorant

Golę pachy. Ale jednak skóra ma kontakt z tym materiałem z koszuli, a jak jest gorąco to są plamy.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja mam też ową kulke ale z jakiegoś Black Side Touch . To cos z Aveonu. Dla mnie działa na pare h przy nieogolonych pachach :)

KULKI RLZ

Opublikowano

A ja Ci polecam 'Nivea Dry Impact'. Antyperspirant, po którym nawet po 3godzinnym ciężkim treningu w pełnym słońcu, gdzie wróciłem do szatni cały mokry- pod pachami miałem sucho!

Oczywiście kulka ;)

Opublikowano

Kup sobie etiaxil (chyba tak się to pisze).

Dasz jakieś 45-60zł, ta droższa jest taka że się nie spocisz żebyś nie wiem

co robił. Mam etiaxil i inne antyperspiranty np. z nivea ale one nic nie dają

w porównaniu z etiaxilem ;)

HBV27j.png

Opublikowano

A ja Ci polecam 'Nivea Dry Impact'. Antyperspirant, po którym nawet po 3godzinnym ciężkim treningu w pełnym słońcu, gdzie wróciłem do szatni cały mokry- pod pachami miałem sucho!

Oczywiście kulka ;)

I co mówisz że działa?,bo patrze i ceny po 10 zł to nie drogo :D

Ja mam dezodorant Adidasa i chuja działa :P

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Polecam Ziaja Bloker. Smarujesz się tą kulką wieczorem, rano zmywasz i cały dzień się nie pocisz, potem można dezodorantem czy innym czymś zapachowym :)

Sama kulka jest bezzapachowa.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Też polecam kosmetyki z Ziaja .

Bardzo dobry też jest antyperspirant z adidasa PURE taki szary ..Ma lekki zapach a co za tym idzie można stosować go z jakimś per fumem

Opublikowano

Jestem nadpotliwy i naprawde nic mi nie pomagało, jedynie etiaxil, ale jest drogi i na mało starcza i lab series skincare for man(cos takiego) za 100zł, starcza na dlugo, ale mimo mojego zajebisciekurwiscie mocnego pocenia(nawet w pod koszulce siedzac w szkole oO) to działa, a jesli troche sie spocisz, to idealnie niweluje zapach

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...