Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mogę usunąć postaci na swoim privie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z tym że nie mogę usunąć postaci na swoim privie i nie wiem jak go naprawić.

Pomoże mi ktoś , byłbym wdzięczny .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

CTRL + Q to Enable/Disable FBPhotoZoom

też mam problem! jak usuwam postać na moim privie to nie moge usunąć postaci.A jak usune postać w navikacie to pokarze mi się woj 0 lvl bez nazwy. PROSZĘ O POMOC!!

Opublikowano

Wejdź w navicata .

Zakładka Player:

Zapytania/Queries

wpisz to :

TRUNCATE player;

TRUNCATE player_index;

TRUNCATE quest;

TRUNCATE item;

TRUNCATE safebox;

TRUNCATE guild;

TRUNCATE guild_comment;

TRUNCATE guild_grade;

TRUNCATE guild_member;

TRUNCATE affect;

TRUNCATE marriage;

UPDATE land SET guild_id=0;

Teraz wchodzimy w zakladke account i tam tez wchodzimy w Queries/zapytania dajemy nowe zapytanie i wpisujemy

TRUNCATE account;

Noi gotowe . Mam nadzieje że pomogłem ;] . Wystarczy wpisać reboot w bazie i jazda !!

99038254489961500995.png

Opublikowano

Wejdź w navicata .

Zakładka Player:

Zapytania/Queries

wpisz to :

TRUNCATE player;

TRUNCATE player_index;

TRUNCATE quest;

TRUNCATE item;

TRUNCATE safebox;

TRUNCATE guild;

TRUNCATE guild_comment;

TRUNCATE guild_grade;

TRUNCATE guild_member;

TRUNCATE affect;

TRUNCATE marriage;

UPDATE land SET guild_id=0;

Teraz wchodzimy w zakladke account i tam tez wchodzimy w Queries/zapytania dajemy nowe zapytanie i wpisujemy

TRUNCATE account;

Noi gotowe . Mam nadzieje że pomogłem ;] . Wystarczy wpisać reboot w bazie i jazda !!

I po bazie i serwie :). Znajdz rekord w tabelce player_index i wstaw 0 w miesce kasowanych pidow.

- zabezpieczenia: logowania do serwera na klucz RSA, baz danych - TUNEL SSH, FIREWALL, ANTY-DOS, aktualizacja systemu

- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila

- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.

- programowanie: edycja/pisanie skryptów php, zapytań (query) SQL.

Opublikowano

I po bazie i serwie :). Znajdz rekord w tabelce player_index i wstaw 0 w miesce kasowanych pidow.

U mnie to działa . Fakt wykasują ci się konta ale za to nie będziesz już mieć problemu z postacią bez nicku

99038254489961500995.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...