Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.5][Griefing][Hacking]Mega Spis Hacked i Griefing Klientow.(do oszukiwania i griefowania)

HypnoticMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miło widzieć, będę miał ułatwione wykrywanie i eliminowanie ;3

Dziękuje bardzo ;) Lajk.

Jeżeli Ci pomogłem zapodaj "Lajka", to w zupełności wystarczy.

Oferuję pomoc techniczną w zakresie plików serverowych, pluginów oraz innych dotyczących MineCrafta.

Jeżeli masz jakiś problem, to po prostu napisz mi wiadomość ;)

Lubie pomagać ^^

mca.png

mca.png

Opublikowano

I właśnie przez takich "ludzi" rozgrywka Minecraft traci sens !!

Jak dla mnie to wszyscy którzy korzystają jakichkolwiek czitów to po prostu banda nieudaczników którzy psuja grę nie tylko sobie lecz co najgorsze również innym !

Opublikowano

I właśnie przez takich "ludzi" rozgrywka Minecraft traci sens !!

Jak dla mnie to wszyscy którzy korzystają jakichkolwiek czitów to po prostu banda nieudaczników którzy psuja grę nie tylko sobie lecz co najgorsze również innym !

Nie rozumiem cie, jestes poprostu idiota. Rejestrujesz sie na MPC - Cheaty, Bugi, Hacki a drzesz ryja bo ktos zrobil spis? Chlopie,po co zakladales konto na TYM forum? Forum nie jest po to zeby wstawiac obrazki jak sie bzykaja tylko zeby wstawiac mody, hacki, tutoriale, publikacje, cheaty. Chyba ci dobrze przemowilem -.-

Poradnik świetny, lecz zabrakło w nim instrukcji.

Spis nie poradnik ;)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zakaz umieszczania minecraft.jar...

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...