Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gift Code

limonkovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupujesz konto które już jest aktywowane gift-codem, lecz nie możesz nic zmieniać na tym koncie, skina ani nic, nie polecam zakupu takich kont ponieważ przeważnie sprzedawane jest jedno konto kilku osobom.

pre1341428492nasza.png

Opublikowano

Na takiej , że kupujesz normalnie ..potem dostajesz na e-maila kod który aktywujesz na minecraft.net na swoim zarejestrowanym koncie

Potem dostajesz na jakieś 2-3 miesiące premium , po tym upływie czasu znika ci premium ;)

x

Opublikowano

Czyli nie warto kupywać z np, z tej aukcji opłaca się;) :

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-oryginalny-automat-24-7-i2432443525.html

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Na takiej , że kupujesz normalnie ..potem dostajesz na e-maila kod który aktywujesz na minecraft.net na swoim zarejestrowanym koncie

Potem dostajesz na jakieś 2-3 miesiące premium , po tym upływie czasu znika ci premium ;)

Czy ty widzisz co tam jest napisane na tej aukcji..."PRZEDMIOTEM AUKCJIJESTNOWE ORYGINALNE KONTO PREMIUMAKTYWOWANE JUŻ GIFT CODEDO GRYMINECRAFT" Najpierw przeczytaj dopiero odpowiadaj, to co ty bredzisz o jakimś kodzie...

@Up Na allegro orginalne gift-cody są droższe dlatego że sprzedawca jest pośrednikiem, kupuje z minecraft.net i sprzedaje trochę drożej, jakoś musi zarabiać:D

pre1341428492nasza.png

Opublikowano

@up Ja akurat miałem farta i pół roku temu (może mniej troszkę) Kupiłem gift-code za 30/40 zł, a tydzień później na GG sprzedawcy było napisane : Gift-code będzie opóźniony z dostawą do 3 tyg. więc miałem farta bo odrazu po 15 minutach dostałem na email kod :D Tak więc czekaj na farta : p

Opublikowano

@Up Ja kupiłem z allegro, za 30 zł i po tygodniu został usunięty gift-code, dobrze że sprzedawca był na tyle uczciwy że zwrócił pieniądze, drugi raz kupiłem za 60 zł i mam do dzisiaj.

pre1341428492nasza.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...