Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheata do CS 1.6 v43

Przemo244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam cheata do cs'a v43, bo najlepszy według mnie cheat "FIghter Fx 7.2" nie działa na v43

Cheat ma koniecznie ma miec dobrego aima, i dobrze by było jak by miał SH

Dlaczego chce na v43, a nie na v23? Bo na v43 jest lepsza wydajność (i to dużo)

Odpada ESP (czy jak mu tam), i Leis.

Opublikowano

A mógłbyś mi podać jakiegoś multihacka ale nie w opengl32?

Aby był .exe

Jak nie ma go na forum to nie musisz podawać mi linków, wystarczy nazwa.

@edit

W dodatku ten cheat byl do dupy, w porownaniu z Fighter Fx 7.2, byl nieporownylwalny.

FFx 7.2 mial 20 razy wiecej opcji niz ten cheat, mozna bylo se wszystko ustawic, a tutaj jedyne 5 opcji w menu, i nic wiecej,nie mozna se nawet ustawic w co ma bic aim, nie jest only HS

Opublikowano

Jak chcesz ,żeby działało Ci więcej chaetów wgraj patch v23 na nim działa większość cheatów.

http://www.mpcforum.pl/topic/656043-tut-gdzie-zainstalowac-patch/

Regmannn

Opublikowano

Czytacie tematy? Na tyle tępy nie jestem aby niewiedzieć że najwięcej cheatów pójdzie na v23...

Ale mam słaby komputer, i 60% low-fps to nie wina karty graficznej tylko procka. (synchronizacje w sterach off, a configi na high fps i Lipa)

A na wersji v43 jest jakiś fps booster, bo mam lepsze FPS'y, i dzięki temu szybciej mi sie celownik pomniejsza, więc i lepszy recoil.

Dlatego chce mieć cheata na v43, bo na v23 jak mam wlaczane cheaty to mi bardziej muli (ok. 30fps)

Chyba ze mozna wgrac jakiegos boostera na v23, to zmieniam zdanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...