Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ogólne o grze

BFP4FGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań pytań o ogólnej grze

1. Czy może być remis ?

2. Co jest po osiągnięciu 25 lvl ( czy dostaje się coś ) ?

3. Czy Sponsorpay jeszcze działa ( ja mam bardzo dużo ofert ale nie dostaje bf )?

4. Czemu na Win 8 RP wywala mnie pb i mam problem że sterownikami mimo że są najnowsze ?

Dzięki za odpowiedzi i jeśli znacie jakieś ciekawostki o grze to też proszę o podawanie .

Opublikowano

1. Nie ma takiej mozliwosci (przynjamniej ja sie jeszcze z remisem nie spotkalem a gram juz ponad rok)

2. Niewiem bo narazie mam 23lvl

3. Dziala ale ciezko wypelnic oferte z Polski zeby zaliczylo (wczoraj zrobilem okolo 4 ofert i nic nie zaliczylo)

4. Nie mma pojecia

Radzie sledzic ten watek jak tylko BF p4f da jakis KOD odrazu pojawi sie tu ---->http://www.mpcforum....-;/page__st__30

Opublikowano

Remisu raczej nie ma.Ze Sponsor payem?Różnie bywa, Mi udało się(po wykorzystaniu dużo ofert jeszcze w innej grze, przez co tu miałem mały wybór) uzbierać około 1000 fundsów. Osobiście polecam zagraniczne oferty (zmiana proxy)Co do Win 8 to nie wiem.

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...