Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Brak czołga

JoJoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą zakupiłem D2 i nie wiem czemu nie dostałem tiera za wykonanie all misji. help

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Rosyjski sie dostaje chyba...nie wiem bo jak wchodze w menu to pisze ,,przerwij szkolenie''

Ej a to może być od tego że sprzedałem te tiery I podstawowe i został mi tylko D2?

Opublikowano

m3 stuart o tego tiera chodzi

Opublikowano

Aha.A powiedzcie mi dla czego nie mam w lewym górnym rogu tej książki co pisze która jest misja ?

A i jeszcze jedno co trzeba zrobić na 8 misje ? Bo na 7 kupić III Tier ( mam D2 ) a na 8 ?

Opublikowano

Zrób screeny, to pomoże.

M3 Stuart (A nie M3 Lee?) się dostaje po wykonaniu wszystkich 8 misji. Zrób zrzut ekranu i prześlij na hosting imageshack.us. Jak czegoś nie wiesz, pomogę :)

sygnatura111.jpg
Opublikowano

pomoże ktoś ?

Opublikowano

No tak ale jak chce wyjść z gry to mi pisze przerwij szkolenie.

A na 2 koncie co juz zrobiłem tego samouczka pisze wyłącz z serwera czy jakoś tak.

Opublikowano

Ten samouczek to jeden, wielki bug, ja osobiście nigdy nie miałem czegoś takiego jak samouczek/ szkolenie. Od początku miałem wolną rękę. Dopiero znajomy mi pokazał, że jest. On sam musiał około tydzień jeździć bitwy 1. tierem bo mu kazało ciągle klikać " bitwa ". Inni moi koledzy mieli normalnie. Ja Ci polecam napisać do supportu choć osobiście wiele razy do nich w tej sprawie pisałem i zero odzewu, raz tylko mi odpowiedzieli, że musi to być błąd, przepraszają za niego i sprawdzą to.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

kurde.. i wez teraz zbieraj kase :( Mam do was pytanko czy warto grać niszczycielem ?

Opublikowano

Ej a gdzie dadzą mi odp. Na forum czt na pocztę ?

Opublikowano

@JoJoY

Na pocztę przyślą tylko informacje, iż odpowiedź znajduje się na stronie supportu (w tym temacie co wysłałeś do nich).

A co do niszczycieli polecam ci niemieckie.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

THX. Kazali mi odinstalować i wota i pobrać nowego z strony. A co do niszczycieli to jak nie dostane tego m3, to gram od nowa niszczycielem. Dzisiaj sytuacja 4 na mnie, 2xLuchas 1xMarder II i 1x D1. I ja patrzę jadą na mnie 4 tiery to ja wsteczny i dzida.. ale patrze że gościu ( niemiec ) leci do mnie z respu wroga ( było ich na respie 4 ) i leci do mnie, on miał niszczyciela i nawalał z daleka a ja tylko za skały sie wychylałem i strzał :D 4 kile moje :D. Pozdrowienia dla Niemców :P

Opublikowano

nie ma problemu. Leci + ( odwdzięcz się również ) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...