Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]cod4 mp

bartodziejka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam coda od brata bez instalki on też ma bez i mu działa wersja chyba 1,7 tam byl sam mp moze 3gb zajmowal skopiował mi go i pojawia sie ekran na środku cod mw i wyskakuje error! już z crackiem było co mam zrobić? sprawdzałem u niego tyle samo gra warzy co u mnie!

Opublikowano

Już z crackiem było? Masz orginalną wersję gry?

Jeśli jednak jakimś cudem mówisz o orginałce - to wiedz, że wersja PORTABLE CoD4 nigdy ci nie zadziała bez ingerencji w rejestr i edycji cfg.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

mam coda od brata bez instalki on też ma bez i mu działa wersja chyba 1,7 tam byl sam mp moze 3gb zajmowal skopiował mi go i pojawia sie ekran na środku cod mw i wyskakuje error! już z crackiem było co mam zrobić? sprawdzałem u niego tyle samo gra warzy co u mnie!

Tak jak kolega @up napisał. Nie ma crack'a do MP (( multiplayer )). Gra pobrana z neta a my nie pomagamy piratom + aby grać w mp potrzebujesz oryginalnego klucza, którego też nie masz :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...