Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo Bardzo dziwny błąd przy wejściu na serwer ..

PLSavePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Koledzy podali mi serwer i mojemu koledze i gdy chcemy na niego wejść pisze mi : ERROR : class java.lang.IllegalArgumentException . O co biega w tym błędzie ? Kolegą działa all tylko mi i jednemu z moich kolegów serwer nie śmiga . Sprawdzałem na No premium i premium i dupa . . . Mam nową jave zaktualizowaną .. Jak coś ip serwera : s13.mineserv.eu:271257 . Proszę o pomoc !

Opublikowano

Sprawdź czy wasze wersje minecrafta są takie same jak server. Spróbuj zareinstallować mc.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Sprawdź czy wasze wersje minecrafta są takie same jak server. Spróbuj zareinstallować mc.

Usuń folder .minecraft i zaktualizuj od nowa.

Dupaaa nie działa ;[

Opublikowano

Zainstaluj sobię Javę pod Twoj system (32, 64 - bity) [Ja mam 2 na raz, i chodzi mi wszystko znakomicie!]

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Dziękii za all że próbowaliście mi pomuc jak i administratorą ;] Dam se siana z tym serwerem ... Temat do Zamknięcia . Jeszcze raz dzięki ! ! !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...