Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki to był serwer ?

florion2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem jakiś czas temu w Publikacjach serwerów na mpc przeglądałem serwery i był tam taki serwer nie pamiętam nazwy ale yangi były na nim odbugowane znaczy sie w eq można było mieć 2 000 000 000 000 a chyba nawet więcej. Kto mi da nazwe tego serwera będzie moim mistrzem !

Opublikowano

Max na metku jest 2.2kkk więc nie wiem skąd mogłeś mieć taki serwer?!

Przecież nie da się ustawić więcej niż 2.2kkk...

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Japierdole co za kretyn. Weź idź gościu nie wiesz to sie nie wypowiadaj ! Proste! Czekam na dalsze odpowiedzi ! Dodam że serwer miał imponującą prezentacje. A limit yang w EQ właśnie najbardziej mi przypadł do gustu.

Opublikowano

Nie obrażaj userów bo zaraz bana możesz dostać jak chcesz.

Na wszystkich serverach maxymalny limit yang jest taki sam więc nie wiem co mogło Ci się w nim podobać.......

Opublikowano

Nie możliwe jest więcej niż 2kkk czy tam nieco ponad. Nikt jeszcze na to nie wpadł i jest to aktualnie niemożliwe do napisania.,

Opublikowano

Dobra widze że tu same cielaki popierdolone. Ja im tłumacze że w publikacjach przeglądałem i był jak byk taki serwer, a te kacapy pierdolone głupie dalej swoje. No nic chuj ide przeglądać prezka po prezce bo kutasy przecież tępe nie pomogą. Chuj wam w dupe nara.

Opublikowano

Dobra widze że tu same cielaki popierdolone. Ja im tłumacze że w publikacjach przeglądałem i był jak byk taki serwer, a te kacapy pierdolone głupie dalej swoje. No nic chuj ide przeglądać prezka po prezce bo kutasy przecież tępe nie pomogą. Chuj wam w dupe nara.

tlumaczy sie tobie jak czlowiekowi, NIE DA SIE CZEGOS TAKIEGO ZROBIC! Nikt jeszcze na to nie wpadl ... wiec nie wiem po co obrazasz ludzi, bo narazie to ty wychodzisz na cielaka z obory ...

61093c6efb.png

Opublikowano

Yhh coś ćpałeś?

limit yang to max 2kkk nie więcej nikt nie wie jak ustawić więcej ...

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Na wszystkich serverach jest max. 2kkk yang.

Ale pamiętam że jakoś się to robiło że może być ponad ,jakiś dodatkowy plik się ściągało.

Ale to jeszcze jak było by banjo haki ; P Oczywiście chodzi mi o privy nie o globale

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

co za siódemy.. można mieć +2kkk... jest diff, że mozna mieć 2,1kkk... widziałem taki serwer, ale nie pamietam nazwy, a na 80 % jest jeszcze ON.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Moze XenoxMT2?

Przygoda z metinem

Metin2.PL 85/65 ~ sura wP/smok

Metin2.sg 49/56 ~ Bodziak/smok

csyt2 ~ 102 ninja

~newlongju ~ 67(nudaa)

DragonMT2 ~ 250/250/250 ~ninja/bodziak/smok

PandoraMT2 205 ~ smok

EliteMT2 ~ `178 ~ Woj body

CavalosMT2 ~250,250,250,250,250 ~ Smok/healer/body/archer/BM

Opublikowano

Japierdole co za kretyn. Weź idź gościu nie wiesz to sie nie wypowiadaj ! Proste! Czekam na dalsze odpowiedzi ! Dodam że serwer miał imponującą prezentacje. A limit yang w EQ właśnie najbardziej mi przypadł do gustu.

Myślisz że jak mnie obrazisz to będzie fajny? Kretyn to cie zrobił, max 2.2kkk i nikt nie powiększył jeszcze tej sumy. Więc powodzenia w szukaniu <3

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...