Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to było mądre ?

xSAZx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poco taki temat... lol. Oczywiście, że nie. Za tą kasę mógłby pójść z dziewczyną do kina albo coś. Ogólenie jestem przeciwny wydawaniu kasy w grach.

nf5l38.jpg
Opublikowano

słabo mój kumpel kupuje kilka razy w miesiącu grę ostatnio kupił na steamie left 4 dead 2 tydzień później pytam się go ile już masz przegranych godzin? 2h

Ostatnio też coś kupił następnego dnia już nie grał dlatego mowie pobierz pirata po chu... kupujesz jak ci się znudzi po godzinie :)

Poco taki temat... lol. Oczywiście, że nie. Za tą kasę mógłby pójść z dziewczyną do kina albo coś. Ogólenie jestem przeciwny wydawaniu kasy w grach.

Ty wolisz kupić np szlugi itp co tam wolisz a ktoś wydać na grę proste:D

Opublikowano

To zależy..

Może być bogaty i sobie na to pozwolić itd.

Albo po prostu kupił sobie postać czy coś tam innego i to nic że ma 10lv i grać nie potrafi, kiedyś wbije ten 30lv i będzie umiał grać, a postać nadal mu zostanie.

Opublikowano

Lepiej wydać na grę, niż na papierosy. Chociaż mi byłoby szkoda kasy. Za 50zł można kupić dużo fajniejszych rzeczy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jego sprawa co kupuje i kiedy, nie masz prawa głosu w tej sprawie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ja tu nic nie mowie :x

Patrze jakie zdanie na to macie.

Btw. Kassadin taki drogi tez nie jest wiec wg. mnie strata kasy...

Jeżeli sie spam bedzie robic to usunac temat, zamknac or do everything what you want

Opublikowano

Nie chodzi mi o to ze jego kasa ple ple

Prawda - jego pieniadze - on robi z nimi co chce

ale chodzi mi wlasnie o to, ze 50zl to nie jest jakos malo bo kilka przyjemnosci zrobic sobie mozna

ale kupowanie postaci ktora jest za 3150 PZ (co nie jest duza liczba - jakies 4 dni gry max) i wywalanie na nia 50zl jest idiotyczne

Opublikowano

Ma kase to wydaje. Żal ci dupe ściska że sam nie zarabiasz i nie masz kasy na gre. Jeżeli ktoś pracuje to może pozwolić sobie wydać 50zl na gre bo to nie jest az tak duzy wydatek.

Irytuja mnie ludzie typu "Ja nie wydaje kasy na gre" - nie wydajesz bo cie nie stac, zacznij pracowac bedziesz mial na gre:< Piszecie takie tematy bo zal wam dupe sciska gdy widzicie typa ktorego stac na to.

Opublikowano

Nikt nie zrozumiał o co mi chodzi.

Zamknąć i usunąć bo się shit robi

Opublikowano

Ma kase to wydaje. Żal ci dupe ściska że sam nie zarabiasz i nie masz kasy na gre. Jeżeli ktoś pracuje to może pozwolić sobie wydać 50zl na gre bo to nie jest az tak duzy wydatek.

Irytuja mnie ludzie typu "Ja nie wydaje kasy na gre" - nie wydajesz bo cie nie stac, zacznij pracowac bedziesz mial na gre:< Piszecie takie tematy bo zal wam dupe sciska gdy widzicie typa ktorego stac na to.

Ty jesteś powalony. Ja mam kasę i mógłbym sobie kupić coś w lolu. Samego kompa mam za 5 tys. Ale po co? Jaki w tym sens? Wolę nawet do McDonalda sobie pojechać z przyjaciółmi itp i mieć przyjemność z gry i zbierania IP, a skórki nic nie dają.

nf5l38.jpg
Opublikowano

Ty jesteś powalony. Ja mam kasę i mógłbym sobie kupić coś w lolu. Samego kompa mam za 5 tys. Ale po co? Jaki w tym sens? Wolę nawet do McDonalda sobie pojechać z przyjaciółmi itp i mieć przyjemność z gry i zbierania IP, a skórki nic nie dają.

Skumaj typie, jedni wolą kupić sobie coś w grze drudzy w rl. Ja też nic nie kupuje w grach, ale jak widzę temat typu "żal mi dupę ściska że on ma kase na te rp a ja nie" to muszę napisać post który rozjaśni niektórym ich idiotyzm. Skórki dają niektórym satysfakcje z gry, a czasem są podziękowaniem dla riotu. Widać gówno wiesz o świecie "bogaty nie patrzy na cene, bogaty kupuje".

Opublikowano

Jak sam zarobił - nie mam nic przeciwko ;) cóż jego wybór, chociaż sam osobiście nie kupuję żadnego badziewia w grze.

Gold Member

nvm

Opublikowano

No to mój znajomy posiada 23 skiny + 3 legendarne i około 50-60 postaci kupionych za rp. Ostatnio zobaczył jak ktoś dobrze grał shen'em i chciał sobie jakąś inną postać kupić wziął mame pojechał do vobisu i kupił psc za 100zł. Spotykamy się ze znajomymi, a on czekajcie ide do sklepu po psc. Wychodzi psc za 200zł. Wydał na lol'a około 800zł, a gra 4-5mc'y. Pokupywał sobie skiny do postaci, a zagrał nimi 1 mecz. Ostatnio mamy kolege który zarąbiście mida gra wziął viktora rozkurwił wszystko :D. Kolega zamążny o kurwa jade po psc i kupuje viktora. Grać nim kompletnie nie potrafi. Jedyną postacią którą potrafi grać jest nią volibear i garen bo to były jego pierwsze postacie :D. Widzicie gdzie tu jest logika ?:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...