Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB] [24/7] [1.2.5] [Dedyk] DiamondMines

Toshek_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sloty: 15

Wersja: 1.2.5

Typ: Freebuild

Whitelist: OFF

Nether: ON

Moby: ON

IP: 91.121.27.45:25037

Wszystkich chętnych zapraszam na serwer. Możesz u nas zakupić rangę VIP za jedyne 11 złotych. Więcej informacji na serwerze pod /warp inf. Nie mamy jeszcze żadnych eventów, jednakże jeśli macie jakieś pomysły, możecie je wykonać. Przewidziana będzie nagroda w postaci itemków. Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze :D .

Opublikowano

Aby Was jeszcze bardziej zachęcić dodam, że pierwsze dziesięć osób dostanie zestaw żelaznych narzędzi oraz działkę za darmo :D .

Na serwerze jest mało graczy z tego powodu, że powstał on dość nie dawno, a to pierwsza jego publikacja.

Opublikowano

TheViper, powiem Ci tyle, ten serwer nie jest ''dla kasy'', tylko dla graczy. Wszedłeś i pierwsze to co powiedziałeś to czy jest rekrutacja na admina lub moda, a ja na to odpowiedziałem, że nie ma, bo już są i pozostała tylko możliwość awansu po zakupie VIP'a, ale to już indywidualna sprawa. Po chwili: ''Dobra, to ja idę na forum i napiszę, że to serwer tylko dla kasy''. Czy aby nie tak było ? Aaa i jeszcze coś, bo już bym zapomniał, potem dodałeś, że zagrałbyś na 100% survival, a w poście napisane, że to Freebuild, więc na co tu wszedłeś, skoro takie warunki Ci nie odpowiadają ? Hm... już wiem, zobaczyłeś, że rekrutacja na rangę. Co do mapki to owszem, pobrana i przerobiona przez administrację. Nie jest to zabronione, prawda ?

Opublikowano

Wbrew tego, co teraz napisałeś, zachęcam wszystkich zainteresowanych graczy, aby wchodzili.

Viper, ja sobie nie wmawiam, podać logi serwera ? Może zawołam tego gracza, który wtedy tam przebywał, i powiedział jak było ?

W sumie to najlepiej będzie zmienić na to, że już rekrutacja zamknięta.

I przepraszam administrację za ciągłe double posty.

Viper, masz coś jeszcze do dodania ze swej strony ? Myślę, że chyba nie, więc wejdę już na serwer.

Dla tych, którzy nie wierzą, z chęcią podam logi, proszę pisać w postach, aby uniknąć kolejnych nieporozumień. Postaram się dodać je wtedy, gdy będę na forum.

Opublikowano

Serwer zarąbisty ,osobiście polecam ..

Wbijesz ,a nie pożałujesz ;)

Ogarnięta administracja i przyjemna atmosfera :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...