Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogólny] Rozmowy o postaciach

AfffOmg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszą będzie chyba Sun Wu Kong.

Bardzo dobre skille, z q możesz uciec jak i dogonić przeciwnika, ulti to obszarowy fear+dmg, bardzo przydatne do tf'ów.

Robisz go pod pure AD i jedziesz z koksem.

Opublikowano

Mam do was pytanie odnośnie postaci Ymir Na razie gram Ra ale nie wiem czy nie zmienić na Ymir'a opowie mi ktoś o nim?

1341493750-U674515.jpg

Sygnatura mojego autorstwa.

Chcesz sygnaturę i avatar pisz pw.

Opublikowano

Mam do was pytanie odnośnie postaci Ymir Na razie gram Ra ale nie wiem czy nie zmienić na Ymir'a opowie mi ktoś o nim?

Ymir to typowy tank, dobry na solo.

Jest tak połączeniem tanka i ap, ma stuna, ścianę, która blokuje wrogiemu bogowi ucieczkę i dobre dmg z lodowych kolców.

Jest on bardzo wytrzymały.

Opublikowano

CO ile bendyie nowa postac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dokładnie nie wiadomo, ale myślę, że co 2 tygodnie powinny się pojawiać nowe.

Ostatnio pojawił się Guan Yu.

Opublikowano

Ymir to typowy tank, dobry na solo.

Jest tak połączeniem tanka i ap, ma stuna, ścianę, która blokuje wrogiemu bogowi ucieczkę i dobre dmg z lodowych kolców.

Jest on bardzo wytrzymały.

Dzięki za szybką odpowiedź :)

1341493750-U674515.jpg

Opublikowano

Co mi bardziej polecicie ?;P

Zeusa czy Hadesa :)

Myślę, że Zeus będzie dobrym pickiem.

Potrafi rozwalić niemalże każdego na początku, dobry system skili, do ogarnięcia nie jest trudny.

Opublikowano

Co mi bardziej polecicie ?;P

Zeusa czy Hadesa :)

Zeus moim zdaniem lepszy od Hadesa grałem przez chwilkę Hadesem i mi się lipnie grało/ Zeusem grałem 100 razy lepiej.

1341493750-U674515.jpg

Opublikowano

Ja ci @affomg polecam Arachne. Sam ją posiadam i gdy dobrze ją rozbudujesz, możesz nieźle siepać.

Plusy ?

* Świetny skill pod dwójką do utrzymania się na linii (rzucamy się na creepa lub na innego gracza i zadajemy obrażenia, które nas uleczają) jak też i do walk, gdy np. walczymy 1v1 to możemy się podczas walki nieźle pod healować.

* Fajne jajka (1) które są niesamowicie przydatne do junglii.

* Fajne ulti do przyciągania.

Minusy ?

* Dość trudno się ją gra, gdyż ciężko trafić z ulti, które jest fajne ale ma ten jeden minus :)

Itemki trzeba rozgryźć poprzez kilka rozgrywek, ale ja już swój build mam i często staty są na prawdę wysokie.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Mi z tych postaci najbardziej podchodzi Zeus.

Nie jest trudny do ogarniecia , a jest dobrą postacią ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

według mnie osobiście niewiem czy kupić Zeusa czy Guan Yu czy Ao Kuang prosze o szybką odpowiedź

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Szczerze mówiąc kupiłem Hadesa i nie jest on taki zły ;P jak się dobrze zbuduje to combo ma niesamowite :D teraz czaje się na zeusa albo Anibusa kogo polecacie ? :D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Ja polecam Zeusa robisz dobry Build i lecisz z koxem ja niemam jakiegoś tam swojego builda tylko myślę w grze i wybieram bo raz więcej będę bił skillami raz więcej normalnie i zawsze mam inny build

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Niedługo będę miał kaske na tego drugiego Boga, i też często i gęsto zastanawiam się nad Zeusem i Anubisem. Obydwie te postaci są zarąbiste, anubis jest bardzo dobry, gdyż ma pro combo: stun + łapki z ziemi + takie dziwne chuchnięcie jak mamie po powrocie z impry i jak go nie dobijemy to ulti. Zeus ma też znakomity DMG, nie ma może stuna, ale w teamie zawsze się jakiś znajdzie + zarąbiste obszarowe Ulti, które współpracuje z innymi postaciami.

fb.com/myrodj

Opublikowano

A ja ci radże pomyśleć nad He Bo. Jak nauczysz się grać to po prostu ciskasz z jedego skilla po 700 (nie mam na myśli ulti) . Bardzo trudno uciec przed jego fontanną, ma skill który daję mu przyśpieszenie, a innych zwalnia. Jedyny minus to że to straszny papier i jak wyskoczy ci taki Guan Yu to zbytnio szans nie masz, ale jeżeli jesteś feednięty to on prawdopodobnie do ciebie nie podejdzie.

Na koniec polecam ci ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=o8XnqOvHAjk&list=PL69F8905E6B30E880&index=5&feature=plpp_video

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...