Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy premiera ? + Sposób na Gift Code

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Tak jak w temacie - kiedy koniec Closed Beta Testów i oficjalny start DotA 2 ?

Dodatkowo jeśli macie konto Steam, a zapewne posiadacie, to możecie wejść na http://www.steamgifts.com/ i brać udział w losowaniu. Ciągle widzę przewijającą się Dote, chociaż dużo ludzi bierze udział w losowaniu to i tak warto ( może wam się poszczęści )

E9mwj60.png
Opublikowano

Pod koniec wakacji we wrześniu.

To losowanie polega na napisaniu posta Thanks ?

I już losuje bo nie wiem o co biega ^^

Zdziwiłem się bo mam niby 114$ wydanych na gry,a to nie możliwe :D

logo1.png
Legenda
Opublikowano

Sposób, który podałeś już został dodany wcześniej przeze mnie w temacie, a co do premiery to gra będzie dostępna w trzecim kwartale 2k12.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Error: We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $22.98. If you believe this was an error, please contact us.

Chyba sam cs 1.6 to za mało ;c

Opublikowano

Pewnie i za mało. :)

To losowanie polega na tym, jeżeli masz wystarczająco wycenione konto przez Steam to wchodzisz na tą stronę i losujesz za pomocą " Enter to win " - zależy ile pkt trzeba dać na losa. Posta " Thanks " można dodatkowo napisać, ale chyba nie trzeba. Zawsze masz podany czas za ile się kończy losowanie danej gry. Pkt. można mieć max. 300 a 1 pkt przybywa gdy ktoś wystawi 1 grę na losowanie ( przynajmniej tak słyszałem ).

E9mwj60.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...