Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SevenHevenMT2[Pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer on nie będzie ale około za kilka dni będzie serwer kolegi on daje pomysły ja to wykonuje :D ma neta 100mb/s i będzie no-hamachi więc lepiej chyba będzie :D

Opublikowano

Serwer on nie będzie ale około za kilka dni będzie serwer kolegi on daje pomysły ja to wykonuje :D ma neta 100mb/s i będzie no-hamachi więc lepiej chyba będzie :D

śmiesznie piszesz :D , ok chyba zrozumialem mozna zamknąc temat :P

@dzieki za odpowiedz :)

Opublikowano

Ja jestem na wakacjach jak wrócę zrobię koledze serwer i tyle Seven już nie będzie on :<

to dowód iż coś dodaje :Dhttp://iv.pl/images/...67844893279.jpg

Serwer będzie na plikach sevena? Bedą stare konta?

Za około czyli ile? 7-5-4-3-2 dni?

x

Opublikowano

spoko akurat na mpc wszedłem i lukałem serwery hamachi :D

Ta serwer będzie na plikach sevena ale jest problem bo kolega robi taki zajebisty medium :) 127max itd. nwm ja tam tylko wykonuje :D To raczej res będzie

Opublikowano

Będą ulepszacze na bronie i stalki itd i skąd ich drop? exp szybki, drop yang?

Jak będziesz wiedział więcej napisz mi na pw(jak mozesz) albo w zapowiedzi serwera jak bedzie.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...