Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikogo nie zmuszam. Polecam również mój profil na YouTube :-)

http://www.youtube.com/user/TheKrzyzan17?feature=mhee

Kliknij!

Interwencje bramkarskie, kilka zdjęć z mojego życia. Piłka nożna- Goalkeeper! Wejdź polub i poznaj smak prawdziwej piłki!

Opublikowano

Chujowo bronisz a oni chujowo strzelają nic dziwnego dzieci z większych miast bez klubu wasze kluby by zjechały. Nie po lubię bo jak na 17 lat powinieneś lepiej bronić.

Jak można wpuścić bramkę 1:40 ?

http://www.youtube.c...RQ&feature=plcp

Można wpuścić taką bramkę. Oglądałeś mecze ligi mistrzów ? Jak to bramkarze zamiast łapać łatwe piłki to wybijali przed siebie i zawodnik dokończył powinność ? Nie masz żadnego pojęcia o piłce widzę. W wieku 17 lat lepiej bronić ? Mógłbym oczywiście ale i tak źle nie bronię. Znam swoje możliwości. Może i nie jesteśmy z Większych miast, Ty widzę jesteś bo zachowujesz się jak rozkapryszone dziecko co wszystkie zmysły postradalo. Pewnie potrafisz tylko krytykować innych a sam przed komputerem spędzasz całe dnie bez żadnych perspektyw na życie. Jesteśmy skąd jesteśmy to nie znaczy że potrafimy mniej czy więcej. Zastaów się nad swoimi wypowiedziami czasami.

Kliknij!

Interwencje bramkarskie, kilka zdjęć z mojego życia. Piłka nożna- Goalkeeper! Wejdź polub i poznaj smak prawdziwej piłki!

Opublikowano

Błędy wynikają z braku wiedzy. Każdy mój bląd jest analizowany i sprawdzany jak powinienem się zachować. Niestety ale w Polsce trenerzy słabych klubów nie zajmują się zawodnikami. Więc wszystko musze robić sam, począwszy od treningów skończywszy na analizowaniu błędów. Ale daję radę. Dzieki Wam za pozytywne wypowiedzenie. I Slake Tobie za like. Może kiedyś będę tak rozpoznawany jak Jerzy Dudek... (Marzenia...:-))

Kliknij!

Opublikowano

Haha zwal na trenerów mówię ci chujowo bronisz i swoich błędów nie porównuj z błędami bramkarzy z ligi mistrzów bo patrząc na to jak przyjmujesz ostrą krytykę nigdy nie dojdziesz do poziomu chociażby bramkarza z A klasy. Pojęcie o piłce nożnej mam na pewno większe niż ty. Nie stoję na bramce ale znam lepszych i młodszych od Ciebie bramkarzy. Gram jako napastnik i widzę że twoi koledzy ligowi chujowo strzelają. Nie masz tam konkurencji w Warszawie to byś musiał więcej pracować jakbyś chciał bronić chociażby w najgorszym klubie stołecznym.

Opublikowano

Zbyt pewny siebie jesteś i jak up powiedział nie umiesz przyjąć krytyki na klate, odpierając tym, że wiesz, że jesteś dobry, a on chuja wie.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Haha zwal na trenerów mówię ci chujowo bronisz i swoich błędów nie porównuj z błędami bramkarzy z ligi mistrzów bo patrząc na to jak przyjmujesz ostrą krytykę nigdy nie dojdziesz do poziomu chociażby bramkarza z A klasy. Pojęcie o piłce nożnej mam na pewno większe niż ty. Nie stoję na bramce ale znam lepszych i młodszych od Ciebie bramkarzy. Gram jako napastnik i widzę że twoi koledzy ligowi chujowo strzelają. Nie masz tam konkurencji w Warszawie to byś musiał więcej pracować jakbyś chciał bronić chociażby w najgorszym klubie stołecznym.

Taka jest prawda, wszystko zaczyna się od trenerów i od własnych ambicji. Mogę przyjąć ostrą krytykę ale Twoja jest bezpodstawna i z nią się nie zgadzam. Mało wiesz, po raz kolejny to udowadniasz. Większe niż ja ? Po czym to wywnioskowałeś. Nie jestem najlepszy, są młodsi i lepsi to jest oczywiste. Chciałbym zobaczyć twoje strzały, skoro taki wielki napastnik z Ciebie że wszyscy są gorsi. Konkurencje mam, ale co z tego jeżeli tylko ja mam ambicje aby iść wyżej. Niektórzy graja bo mają takie hobby, niektórzy grają bo chcą coś osiągnąć w tym sporcie. I ja właśnie zaliczam się do tych drugich. Pozdrawiam

@Swist2

Podstawową umiejętność jaka musi opanować każdy bramkarz jest pewność siebie. Dlatego wierzę w swoje możliwości i bezpodstawnej krytyki jak już wspomniałem wcześniej nawet nie mam ochoty do głowy brać. Krytykują osoby które nic nie wiedzą i to jest najgorsze. Nawet pan Up nie był nigdy bramkarzem, więc co on może wiedzieć o bronieniu. Jestem dobry i będę się tego trzymał. Nie mam zamiaru myśleć że jestem słaby, i co wtedy osiągnę ? Będę siedział przygnębiony że nic nie potrafię. Nie mam takiego zamiaru, chcę działać i będę działał. Pozdrawiam swist2.

Kliknij!

Opublikowano

Sam do 14 roku życia(6lat) broniłem, ale to nie dla mnie. Teraz w wakacje gdzieś tak jadę na testy do Legii Warszawy, ponieważ przy okazji tam się przeprowadzam. Na Pomocnika/Napastnika. Ale dobrze nawet bronisz, tylko pamiętaj. Nie panikuj zbyt wcześnie bo gówno zrobisz :) Powodzenia w marzeniach i wgl. Pnij się wyżej i wyżej a kiedyś, kto wie. Może cię gdzieś ujrzymy. A lajk poleciał ;)

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...