Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gra zamiast uruchomienia , ponownie się instaluje.

Preaksent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już tak zrobiłem i działała gra , dopóki nie zresetowałem kompa , a później miałem ciagle zamiast uruchomienia gry , instalacje :////

Proszę o jakieś rade.

Opublikowano

A może CI po prostu się aktualizacja się pobiera, a Ty na to nie pozwalasz?

Przeinstaluj grę, a następnie zainstaluj ją uruchamiając przeglądarkę jako administrator.

Czekaj cierpliwie aż się wszystko zainstaluje/zaktualizuje.

Opublikowano

A z jakiej , bo próbowałem z wszystkich

do I Love MPC :To na pewno nie jest aktualizacja , ponieważ instalowało mi się 2-3h ... ;/

Opublikowano

Może powiem co robiłem do tej pory: Zainstalowalem , gra chodzi tylko wtedy , póki nie wyłącze komputera , później odnowa mi się instaluje , odinstalowałem juz 2x razy i nic , uruchomiałem z IE , Opery i Mozilli , Czyściłem programem CCleaner , robiłem defragmentcje ...

Proszę o dalsze rady.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Spełniasz wymagania gry? MAsz .net frameworka 3.5?

To nie ma nic do rzeczy.

@Top

Usuń folder P4F z moich dokumentach. Dodatkowo, jeżeli nie możesz odinstalować gry to usuń jej cały folder w miejscu, gdzie zainstalowałeś grę. Następnie uruchom Ccleaner i przeskanuj komputer.

Opublikowano

To nie ma nic do rzeczy.

@Top

Usuń folder P4F z moich dokumentach. Dodatkowo, jeżeli nie możesz odinstalować gry to usuń jej cały folder w miejscu, gdzie zainstalowałeś grę. Następnie uruchom Ccleaner i przeskanuj komputer.

Usunołem z moich dokumentów , cclenaer przeskanowałem i raz mi idzie , a raz nie , i mam pytanie , Jak włączacie grę , to jak wam się pobiera akutalizacji , bo mi sie pobrała podobnie jak przy instalacji , Akceptowałem regulamin i nagle gra sie uruchomiła.:}

Opublikowano

Nie chcę robić zbędnego tematu więc napiszę tu bo mam trochę inny problem, chodzi o to że gdy chcę włączyć grę to za każdym razem chce mi instalować plugin w przeglądarce raz działa raz nie i co mam z tym fantem zrobić?

Opublikowano

@

Nie chcę robić zbędnego tematu więc napiszę tu bo mam trochę inny problem, chodzi o to że gdy chcę włączyć grę to za każdym razem chce mi instalować plugin w przeglądarce raz działa raz nie i co mam z tym fantem zrobić?

Jaka przeglądarka ?

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

@Jaka przeglądarka ?

Mozilla tylko że teraz sprawia problemy, a gdy pisałem posta wcześniej to wtedy własnie włączyła mi się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...