Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS [League Of Legends]

slejsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!!

Mam do was pytanie. Gdy gram w Lola , i jestem na lane np. mid to mam około 20fps.

Ale gdy dochodzi do teamfightow spada do ledwo 2fps...

Moj sprzęt to :

Procek-AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+, MMX 3dNOW (2 CPUs)

Ram -2 GB

Karta Graficzna - NIVIDIA GeForce 7100 GS

WIN - XP

Nie nam się na sprzętach AGD więc żywcem przepisywałem z "dxdiag"

Opublikowano

Przed najnowszym patchem też tak miałeś ?

Ace client masz ?

Game booster też polecam .

Komputer czyszczony z śmieci ?

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Może zmień na niższe parametry lola, albo tak jak wyżej możliwe że masz jakieś śmierci na kompie co ci mulą. Ja nie mam o wiele lepszego, bo ram 3gb i grafa 1gb, ale fps mam po 30-55

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

ace client nic nie daje w moim przypadku :P fpsów tyle samo co zawsze używam go tylko do przedmiotów polecanych.

Polecam sciagnac/kupic jakis lepszy program do czysszczenia kompa ja posiadam Ashampo Win Optimizer 9, Advanced System Care także jest dobry, do tego zalecam format, zmień wszystkie ustawienia na low,

Posiadasz kartę od nVidii więc wejdź w panel sterowania nVidia i zakładka Ustawienia 3D potem podgrupa Wyreguluj ustawienia obrazu, korzystając...

Zaznaczasz kółeczko Stosuj preferencje użytkownika, podkreślając i przesuwasz suwaczek w stronę wydajność

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

przeinstaluj lol'a i zmien wszystkie ustawienia na niskie badz b. niskie . ja mam ati radeon 9550 i sam mam 14 fps stale i sie jakos dobrze gra ;)

Opublikowano

Patch, patch, patch. Nie raz tak miałem. Czekaj na fixa - nic nie pomoże ;) ew. starsze / nowsze stery od karty graficznej :>

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...