Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podexpianie buffki...

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam daggera 75 ... i postanowiłem wyexpić buffke.Nara

zie ma ona 30 lvl ale co dalej ?

W v1 exp leci już masakrycznie a do v2 nie mam łacznika ;[

Gdzie po v1 leci dobrze exp ?

----------------------------------------------

Jeśli kolega wejdzie do v2 (łącznik) i zrobi pt to ile mi zaje wyexpienie tylko buffki od 30 do:

a) 45

B) 61

W godzinach. Eq mam w miare dobre tz. smimy +9 all kd +4 13k pż 590 deffa wale po ok 800 dmg.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Po trochu po trochu ogarnie spota, nie ma złego EQ. 45 buffce wbijesz w 1 dzień, ale 61 hmmm jak będziesz dobrze expił to do tygodnia od 45 lv.

Opublikowano

wielu graczy ma droperki 30/65 musisz poprosić o łącznika a jeśli dajesz rade z 5/6 grupkami to w 2 dni noł lajfienia i wbijesz 55 a potem to troche trudniej będzie kolejne 2 dni i 60+ spokojnie ;)

Opublikowano

W V2 nie ogarniesz spota takim ninją : |

Ale jak już tak bardzo chcesz tam iść

do 45 lvla myślę że w 12 godzin wbijesz :)

A do 61 lvla jeśli nadal chcesz w v2 to od tego 45 z 5 dni ?

:)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

-,- Ja się nikogo nie pytałem czy ogarne spota w v2 ! Menatl 75 ma problem jak słąby , czytajcie ludzie co się pisze !

Ninją sie nie bierze psota całego tylko po kilka grupek i na skile no chyba że dropne wierzchowca to wezne mu 150 deffa i nimfą +9 będe lał.

Czekam jeszcze na wypowiedzi,a osobą które pomogły daje już lajki.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Kup jej pierścień expa załatw buffa i w v2 ;) powiem ci że v1 w ostatniej konacie spokojnie ogarniesz spota i tam da radę wbić spokojnie 35-42 lv :)

1341493750-U674515.jpg

Sygnatura mojego autorstwa.

Chcesz sygnaturę i avatar pisz pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...