Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak dostępu do maszyny OwnServer

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wykupiłem na hostingu http://www.ownserver.pl server miencraft już dawno przez 2/3 miesiące server chodził normalnie (oczywiście server jest cały czas opłacony ) od 3 dni mój server nie działa zaczeło się tak na wieczór zeszłem z komputera poszłem spać rano wstaje załączam kompa chce wbić na server i pisze że off to wchodzę nahosting loguje się i jak mam zatrzymaj server i zabij server mam napisane Status 'brak', prawdopodobnie nie można się połączyć z maszyną. a jak klikam zatrzym server piszeZatrzymywanie procesu serwera) Proces serwera nie jest uruchomiony i nic nie idzę zrobić loguje się na filezille nie chce połączyć napisałem już zgłoszenie na own i napisałem na GG które jest podane na own nikt nie odpisuje anie nic nie robi plis powiedzcie co mam zrobić napisać jeszcze raz tu chodzi o moje pieniądze zapłaciłem a servera nie ma za dobre odb będą liki

PS:

Napiszcie jak się odświeża temat to nie będę się powtarzał

images1lzh.jpg
Bywalec
Opublikowano

Być może jest to błąd administracji, po prostu coś popsuli. Napisz do supportu.

Spróbuj wyrzucić pliki serwerowe i włączyć serwer, albo sprawdzić czy coś w portach nie jest namieszanie, może ktoś miał jeszcze oprócz Cb dostęp do ftp.

5jJNSGS.png

Opublikowano

ale tu chodzi że nić nie idzę zrobić server jest tak jakby wyłączony a filezilla i ftp nie działają. A 2 dni przed tym błędem na servie miałem atak hakerski całą mape zniszczyli

images1lzh.jpg
Opublikowano

ale tu chodzi że nić nie idzę zrobić server jest tak jakby wyłączony a filezilla i ftp nie działają. A 2 dni przed tym błędem na servie miałem atak hakerski całą mape zniszczyli

]

To przecież gadam że mogą mieć problemy z maszyną...

1340299139473443.png

Opublikowano

no, też tak mam, do dupy, tydzień czekam na odpowiedz, na helpdesk i gg nie odpisują i nic, mam już tego dosc, moze to najtanszy ale napewno nie najsolidniejszy hosting. Liczę na jakąś rekompensate, chociaż nie spodziewam się -50% ceny :/

Opublikowano

Jaki masz teraz status wiadomości w help desk?

przeczytana

no, też tak mam, do dupy, tydzień czekam na odpowiedz, na helpdesk i gg nie odpisują i nic, mam już tego dosc, moze to najtanszy ale napewno nie najsolidniejszy hosting. Liczę na jakąś rekompensate, chociaż nie spodziewam się -50% ceny :/

masz racie też liczę na rekompensatę

images1lzh.jpg
Opublikowano

U nas też właśnie serwer padł, nikt nie może się zalogować. Oczywiście na helpdesku ani GG nikt nie odpisuje, mimo że czytają moje wiadomości. Wcześniej miałem problem z bazą danych - nie działała kilka dni.

Dodam tylko, że mam usługę "PRO" (oddzielna maszyna).

//edit: wygląda na to, że to były problemy z serwerami sesji MC, mimo to powinni nas jakoś informować, bo kontakt z supportem ostatnio jest zerowy

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

U nas też właśnie serwer padł, nikt nie może się zalogować. Oczywiście na helpdesku ani GG nikt nie odpisuje, mimo że czytają moje wiadomości. Wcześniej miałem problem z bazą danych - nie działała kilka dni.

Dodam tylko, że mam usługę "PRO" (oddzielna maszyna).

I mimo, że wszystko było pięknie parę miesięcy - odradzam, powinni przynajmniej nas informować, co się dzieje.

masz racie
images1lzh.jpg
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

XXX

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Na SeriooO.

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Maszyna została po prostu wyłączona. - tak wynika z komunikatu.

Podaj IP serwera to ustalimy czy wszystkie serwery leżą czy tylko Twój.

Chodź tutaj nie ma co sprawdzać, bo maszyna wg. się nie zgłasza.

Nie zdziwił bym się jak by znowu odwalili akcje z "awarią" i zmienili wszystkich adresy IP oraz utrata plików była by konieczna.

Co robić? Zostawić taki hosting co olewa klienta w pi*du i przejść na jakiś ogarnięty.

Ze swojej strony mogę polecić Ci fiberhost.pl ew. craftserve.eu - ale tutaj płacisz tylko za głupoty ogromną cenę.

rotator-mc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...